Angyali üzenet ma éjszakára: megfordul a szerencse kereke, égi jelet kapsz!

Angyali üzenet ma éjszakára: megfordul a szerencse kereke, égi jelet kapsz!

Kedves Olvasóim!

Ezen a gyönyörű napon, amikor újra és újra felfedezzük Isten teremtette világunk csodáit, egy különleges és reményteli üzenettel érkeztem hozzátok. A mai nap üzenete nem más, mint hogy “Megfordul a szerencse kereke, égi jelet kapsz!”

“A változások és az idők fordulópontjainál Isten irányít. Ő állítja fel és dönti le a királyokat, Ő ad bölcsességet a bölcsnek és tudást az értőnek.” – Dániel 2:21.

Ez a bibliai igéret emlékeztet minket arra, hogy Isten a változások Ura. Az Ő kezében van minden idő, és Ő irányítja életünk eseményeit, még akkor is, ha néha úgy tűnik, mintha a szerencse kereke ellentünk forogna.

Ma azonban egy jó hírrel szeretném színesíteni ezt az üzenetet: Készülj fel, mert egy váratlan fordulat közeleg az életedben! Talán már régóta vársz egy jelet, egy útmutatást arról, hogy melyik úton indulj el. Az égi jel, amit ma vagy a közeljövőben kapsz, egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen lesz, egy olyan irányba mutatva, ami előrevisz és felépít!

Most pedig, szeretném megosztani veletek ezt a rövid imát, hogy nyitottak legyetek az égi jelekre és a szerencsekerék pozitív fordulatára:

“Drága Égi Atyánk, hálás szívvel állunk előtted, tudva, hogy Te vagy az életünk irányítója. Kérünk, nyisd meg szívünket és elménket az előttünk álló változásokra, és adj erőt nekünk, hogy bátran és bizakodva fogadjuk el azokat az égi jeleket, amiket küldesz számunkra. Segíts, hogy meglássuk és megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket a szerencsekerék fordulata hoz nekünk. Tölts el minket hittel, reménnyel és szeretettel, hogy képesek legyünk pozitívan befogadni és reagálni minden változásra!

Ámen.”

Kedves barátaim, a mai nap üzenete az, hogy bízzatok az élet útjában, és legyetek nyitottak arra a szerencsekerék fordulatra, amely most érkezik az életetekbe. Az égi jelek már úton vannak felétek, hogy útmutatást és reményt adjanak minden lépésetekhez!

Áldásokban gazdag, békés, és csodákkal teli napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!