Angyali üzenet ma éjszakára: úgy hullanak rád az áldások, akár az esőcseppek!

Angyali üzenet ma éjszakára: úgy hullanak rád az áldások, akár az esőcseppek!

Kedves Barátaim, ahogy az est csendje körülvesz minket, hoztam nektek egy rendkívül bátorító és szívderítő üzenetet. Ez az üzenet olyan, mint egy frissítő eső egy forró nyári napon, ami megújítja a földet, feltölti a tavakat, folyókat és ad életet minden élőlénynek. Ma este azt az ígéretet hozom el nektek, hogy az áldások úgy fognak rád hullani, akár az esőcseppek!

“És ki fogom önteni bőséges áldásaimat az én népemre, és vetni fognak és aratni én nélkül nem múló termést.” – Joel 2:23.

Ez a bibliai ígéret arra emlékeztet bennünket, hogy Isten bőkezűen adja áldásait azoknak, akik hűségesek Hozzá, és bíznak abban, hogy Ő gondoskodik róluk.

Most pedig, engedjétek meg, hogy elvigyelek benneteket egy rövid utazásra a jövendőbe, egy olyan jövendőbe, ahol az áldások oly bőségesen hullanak rád, mint még soha. Képzeld el, ahogy az égi áldások, mint láthatatlan esőcseppek, érintik meg az életed minden területét. Ezek az áldások nem csak anyagi javakat hoznak, hanem békét, örömöt, szeretetet és megértést is magukkal hoznak a lelked számára!

Hamarosan észreveheted, hogy azok a területek életedben, ahol eddig szárazság volt, elkezdenek virágozni. Olyan lehetőségek és kapcsolatok nyílnak meg előtted, amelyekre régóta vágytál, és talán még azt is megtapasztalod, hogy a régóta húzódó problémák hirtelen megoldódnak. Isten áldása, mint egy megújító eső, frissít és újjáéleszt minden területet.

Most pedig hadd ajánljak fel egy rövid imát ezen a gyönyörű estén:

Drága Mennyei Atyánk, köszönjük neked a szeretetedet és a végtelen bőkezűségedet, amellyel áldásaidat hullatod ránk. Nyisd meg szívünket és elménket, hogy befogadjuk és értékeljük ezeket az áldásokat, és segíts nekünk, hogy tudjuk őket másokkal is megosztani. Kérünk, önts ránk bőségesen a Te szeretetedből, békédből és jóságodból, ahogy az esőcseppek frissítik a földet. Áldd meg életünket, családunkat és minden tettünket!

Ámen.

Kedves barátaim, ne feledjétek, az áldások már úton vannak felétek, és készen állnak, hogy életeteket gazdagabbá, teljesebbé és értékesebbé tegyék. Nyissátok meg a szíveteket, hogy befogadjátok ezeket az áldásokat, és emlékezzetek, hogy mindig van okotok a hálára és az örömre!

Áldás, gyógyulás, és a legmélyebb békesség legyen veletek ezen az estén és minden további napon!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!