Angyali üzenet ma estére: Amikor az angyalaid melletted állnak, minden sikerül!

Angyali üzenet ma estére: Amikor az angyalaid melletted állnak, minden sikerül!

Kedves Olvasóink!

Ma egy rendkívül izgalmas, bátorító üzenettel érkeztem hozzád, egy üzenettel, amely átölel és erőt ad minden lépésedhez. Ezen a csodálatos estén azt szeretném, ha egy pillanatra megállnál, és mély lélegzetet vennél. Érezd, ahogy a békesség átjárja a lelked, és nyisd meg a szívedet annak a ténynek, hogy amikor az angyalaid melletted állnak, minden sikerül!

“Győzelemre viszlek titeket minden helyzetben, mert én vagyok az Úr, a ti Istenetek, aki megragadja a jobbotokat és azt mondja nektek: Ne féljetek, én segítek nektek.” – Ézsaiás 41:13

Ebben a gyönyörű ígéretben Isten emlékeztet minket arra, hogy soha nem vagyunk egyedül. Az Ő angyalai, ezek a hatalmas, szeretetteljes lények, mindig velünk vannak, hogy támogassanak, vezessenek és felemeljenek minket minden helyzetben.

Látom, hogy előtted egy út van kibontakozóban, egy út, amely tele van lehetőségekkel, örömmel és sikerrel. Ez az út néha kanyargós lehet, talán akadnak rajta akadályok, de emlékezz, az angyalaid soha nem hagynak magadra. Amikor ők melletted állnak, a lehetetlen lehetségessé válik, a sötétség fényre változik, és minden, amit csak megálmodtál, valóra válhat!

Az angyalaid arra ösztönöznek, hogy higgy a lehetőségekben, mert amikor szívvel és lélekkel hiszel valamiben, az Univerzum összeesküszik, hogy megvalósítsa azt. A hit, a remény és a szeretet hármasa hatalmas erő, amely képes megváltoztatni az életedet.

Most pedig mondjunk el egy rövid imát ebben a különleges pillanatban:

Drága Égi Atyánk, Hálás szívvel fordulunk Hozzád, megköszönve az angyalaid állandó jelenlétét és védelmét. Kérünk, segíts minket, hogy mindig érezzük és tudjuk, velünk vannak, vezetnek és támogatnak minden lépésünkben. Töltsd el szívünket bátorsággal, hogy szembe tudjunk nézni minden kihívással, tudva, hogy az angyalaid mellettünk állnak, és minden sikerülhet!

Ámen.

Amikor az angyalaid melletted állnak, minden kihívás legyőzhető, minden álom elérhető, és minden cél megvalósítható. Tartsd magadnál ezt az üzenetet, és engedd, hogy a hit, remény és a szeretet útján vezessen Téged. Emlékezz, te nem vagy egyedül, az angyalaid mindig veled vannak, minden lépésedben.

Áldás, békesség, és minden jót kívánok neked ezen a csodálatos úton, amelyet az életnek nevezünk!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!