Angyali üzenet ma estére: az angyalok oda szállnak, ahol azt érzik, hogy szükség van rájuk. Hívd őket, és megérkeznek hozzád is!

Angyali üzenet ma estére: az angyalok oda szállnak, ahol azt érzik, hogy szükség van rájuk. Hívd őket, és megérkeznek hozzád is!

Kedves Olvasóink!

Ahogy a nap lehanyatlik, és a csend lassan betakarja a világot, szeretnék veletek megosztani egy mélyen megnyugtató és bátorító üzenetet. Egy olyan üzenetet, amely emlékeztet bennünket arra a csodálatos igazságra, hogy az angyalok mindig oda szállnak, ahol azt érzik, hogy szükség van rájuk. Hívd őket, és megérkeznek hozzád is!

„Az Úr angyala tábort ver azok körül, akik őt félik, és megszabadítja őket.” (Zsoltárok 34:7)

Ez az igevers bizonyítékul szolgál arra, hogy Isten nem hagy minket egyedül a küzdelmeinkben. Annyira szeret minket, hogy angyalait küldi, hogy vigyázzanak ránk, védelmezzenek és támogatást nyújtsanak nekünk minden helyzetben.

Most pedig, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet, amely ebből a mennyei ígéretből fakad: A közeljövőben sokan közületek érzékelni fogjátok az angyalok jelenlétét életetekben. Talán egy váratlan kedvesség formájában, egy hirtelen jött megoldásban, vagy egy belső megnyugvásban, amely akkor tölt el benneteket, amikor a legnagyobb szükség van rá. Azok közül, akik szívük mélyéről hívják az angyalokat, sokan tapasztalni fogják, hogy imáikra válasz érkezik, és hogy az életük pozitív irányba kezd el mozdulni!

Most pedig, csatlakozzatok hozzám ebben az imában:

Drága Mennyei Atyánk és az Univerzum Ereje,

Hálás szívvel fordulunk Hozzád ezen a békés estén, és hívjuk a Te angyalaidat, hogy vegyenek körül minket fényükkel és szeretetükkel. Kérünk, engedd, hogy érezzük jelenlétüket, és adj erőt nekünk, hogy nyitottak legyünk azokra az üzenetekre és segítségekre, amelyeket hozzánk küldenek. Áldd meg életünket az angyalok vigyázó jelenlétével, és segíts nekünk meglátni azokat a jeleket, amelyeket nekünk szánnak. Tölts el minket békével, reménnyel és szeretettel, tudva, hogy sosem vagyunk egyedül, mert Te és a Te angyalaid mindig velünk vannak.

Ámen.

Kedves Barátaim, ahogy ma este a fejeteket a párnára helyezitek, tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Az angyalok csak egy hívásra vannak tőletek. Bízzatok abban, hogy az égiek mindig figyelnek rátok, és készen állnak arra, hogy segítsenek nektek átlépni az élet akadályain. Nyissátok meg szíveteket és lelketeket az angyalok szeretetére és útmutatására, és engedjétek, hogy az életetek teljes legyen csodákkal és áldásokkal!

Szeretettel és áldással,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!