Angyali üzenet ma estére: két őrangyal áll melletted, és gyógyulást hoznak!

Angyali üzenet ma estére: két őrangyal áll melletted, és gyógyulást hoznak!

Kedves Olvasóink!

Ahogy a nap lehunyja szemét és átadja helyét az estének, egy csodálatos, megerősítő üzenettel érkezem hozzátok, egy üzenettel, amely fényt visz a sötétségbe és reményt a kétségbeesésbe. Ez az üzenet a gyógyulásról és a védelemről szól, arról, hogy nem egyedül vágsz keresztül az éjszakán, hanem két őrangyal áll melletted, és gyógyulást hoznak neked!

“Ő angyalait parancsolja felőled, hogy őrködjenek utaidon minden útjaidon.” – Zsoltárok 91:11

Ebben a gyönyörű idézetben Isten ígéretet tesz nekünk, hogy angyalai vigyáznak ránk, és ebben az estében különösen két őrangyal küldetése, hogy melletted álljanak. Ezek az angyalok, akik Isten szeretetének és gyógyító energiájának hordozói, itt vannak, hogy átöleljenek, és erőt adjanak neked, hogy megbirkózz a fizikai, érzelmi vagy spirituális sebekkel, amelyekkel szembesülsz.

Engedd, hogy bepillantást nyújtsak a közelgő időszakba: Egy gyógyulási folyamat kezdődik, amely mély és jelentős változásokat hoz az életedben. Ez a gyógyulás nem csupán a testi bajokra terjed ki, hanem a szívedre és a lelkedre is, meggyógyítva a régi sebeket és fájdalmakat, és helyreállítva a belső harmóniát. Az őrangyalaid által közvetített szeretet és fény ezen az estén különösen erős, és ahogy az elkövetkező napokban tovább haladsz, érezni fogod, hogy a terhek könnyebbé válnak, és a béke belül növekszik.

Most pedig hadd osszak meg veletek egy rövid imát, amely segít megnyitni a szíveteket és lelketeket az őrangyalaitok gyógyító jelenlétére:

Drága Mennyei Atyánk, Hálás szívvel köszönjük, hogy szereteted és gyógyító kezed kinyújtva felénk, és hogy két őrangyalt rendeltél mellénk, hogy vigyázzanak ránk, és meggyógyítsanak minket. Kérünk, segíts nekünk érzékenyek lenni jelenlétükre, nyitni szívünket és elménket a gyógyulásra, amelyet általuk hozol számunkra. Add meg nekünk a bátorságot és az erőt, hogy átadjuk Neked fájdalmainkat, és fogadjuk el a gyógyulást, amit ígértél nekünk!

Ámen.

Kedves barátaim, emlékezzetek, sosem vagytok egyedül. Két őrangyal áll mellettetek, készen állnak, hogy gyógyulást hozzanak minden szinten. Hagyjátok, hogy a szeretetük átöleljen benneteket, és higgyetek a csodákban, amelyek az életetekben megvalósulnak!

Áldás, gyógyulás, és a legmélyebb békesség legyen veletek ezen az estén és minden további napon.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!