Angyali üzenet ma estére: Ma éjszaka minden a helyére kerül, az angyali energiák segítségével egy rég óta aggasztó probléma oldódik meg!

Angyali üzenet ma estére: Ma éjszaka minden a helyére kerül, az angyali energiák segítségével egy rég óta aggasztó probléma oldódik meg!

Kedves Olvasónk!

Ma egy rendkívül bátorító, lélekemelő üzenettel érkeztem hozzád, egy olyan üzenettel, amelyet az angyalok suttogtak a szívembe, hogy elhozzam neked. Azt szeretném mondani neked: Ma éjszaka minden a helyére kerül. Az angyali energiák segítségével egy rég óta aggasztó probléma oldódik meg. Tudom, hogy már hosszú ideje vársz a megoldásra, talán már majdnem feladtad a reményt. De az angyalok üzenete világos és biztató: a változás küszöbén állsz!

“Ne félj, mert én veled vagyok; ne aggódj, mert én vagyok a te Istened. Megerősítelek és segítelek; jobb kezem igazságával támogatlak.” – Ézsaiás 41:10

Ebben a csodálatos idézetben Isten azt ígéri nekünk, hogy nem hagy minket magunkra. Az Ő végtelen szeretete és támogatása által az angyalok már dolgoznak életedben, hogy elhozzák neked a várt megoldást. A ma éjszakában van valami különleges, egy szent pillanat, amikor az Univerzum energiái összhangba kerülnek, és a csodák megtörténnek!

Ma éjszaka érezni fogod az angyalok jelenlétét, ahogy körülvesznek és megnyugtatnak. A probléma, amely eddig terhet rótt a szívedre, megoldódik, talán olyan módon, amire sosem gondoltál volna. Az angyali üzenetek nem mindig a szó szoros értelmében valósulnak meg; néha az angyalok a belső békénket és megértésünket segítik elő, ami által másképp látjuk a helyzetet, és ezzel megoldódik a probléma.

Most pedig engedj meg nekem, hogy megosszak veled egy rövid imát ebben a különleges időszakban:

Drága Mennyei Atyánk!

Köszönjük, hogy angyalaidat hozzám küldöd, hogy vigyázzanak rám, és útmutatást adjanak. Kérünk, engedd, hogy ma éjszaka érezzem szereteted és békéd, ahogy az angyali energiák segítségével egy régóta aggasztó problémám megoldódik. Nyisd meg szívemet és elmémet, hogy lássam és érezzem a változást, és elfogadjam a megoldást, amit az égiek kínálnak. Áldd meg életünket békével, szeretettel és örömmel!

Ámen.

Barátaim, emlékezzetek: ma éjszaka minden a helyére kerül. Nyugodjatok meg a tudatban, hogy az angyalok dolgoznak életetekben, és készüljetek a csodák fogadására. A problémák megoldódnak, a terhek lehullnak, és egy új nap virrad rátok, tele fényel, reménnyel és új lehetőségekkel.

Áldás, erő és szeretet kísérjen titeket ezen a gyönyörű éjszakán és azon túl!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!