Angyali üzenet ma estére: soha ne veszítsd el a reményt, váratlan segítség érkezik!

Angyali üzenet ma estére: soha ne veszítsd el a reményt, váratlan segítség érkezik!

Kedves Barátom,

Ma egy mélyen bátorító és lelket emelő igazságot szeretnék veled megosztani, egy igazságot, amelyet az égiek suttogtak a szívembe, hogy átadjam neked: Soha ne veszítsd el a reményt, váratlan segítség érkezik!

Ebben a rohanó világban, ahol gyakran szembesülünk kihívásokkal és próbatételekkel, könnyű elveszíteni a reményt és kétségbe esni. De most azt szeretném, ha megállnál egy pillanatra, és felidéznéd azokat a csodálatos alkalomakat, amikor, amikor a legkevésbé vártad, segítség érkezett. Talán egy barát nyújtott segítő kezet, vagy egy váratlan lehetőség bukkant fel a semmiből. Az ilyen pillanatok emlékeztetnek minket arra, hogy soha nem vagyunk egyedül, és hogy az élet tele van meglepetésekkel és áldásokkal.

“Hiszem, hogy meglátom az Úr jóságát az élők földjén. Várjad az Urat! Légy erős, és szíved legyen bátor! Igen, várjad az Urat!” – Zsoltárok 27:13-14

Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy tartsunk ki, és ne veszítsük el a reményt, mert az Úr jósága körülvesz minket. Ő mindig gondoskodik rólunk, még akkor is, amikor úgy tűnik, minden elveszett.

Engedd meg nekem, hogy megosszak veled egy üzenetet: Egy új hajnal közeleg életedben, egy hajnal, amely fényt hoz a sötétségbe és reményt a kétségbeesésbe. Ez a változás talán nem azonnal lesz látható, de tudnod kell, hogy a kulisszák mögött már mozgolódnak az erők, hogy elhozzák neked azt a váratlan segítséget, amire szükséged van. Az angyalok, Isten hírnökei, már dolgoznak az ügyeden, készítve az utat a csodák számodra.

Most pedig hadd ajánljak fel egy rövid imát:

Drága Égi Atyánk, köszönjük, hogy mindig mellettünk állsz, még a legnehezebb időkben is. Kérünk, segíts minket, hogy soha ne veszítsük el a reményt, még akkor sem, ha a kihívások túl nagynak tűnnek. Készítsd elő szívünket és elménket a váratlan segítség fogadására, amelyet Te küldesz számunkra az angyalaidon keresztül. Töltsd el lelkünket békével és bizalommal, tudva, hogy Te vagy az útmutatónk és segítőnk!

Ámen.

Barátaim, amikor az élet nehéznek tűnik, és minden remény elveszni látszik, emlékezzetek: váratlan segítség van úton. Az angyalok dolgoznak az ügyeteken, és Isten jósága soha nem hagy el benneteket. Tartsátok magatokat erősen a hithez, és nyissátok meg a szíveteket, hogy fogadjátok az égiek áldásait!

Áldás, erő és remény kísérjen benneteket minden nap, minden lépésben!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!