Angyali Üzenet: Sandalphon arkangyal meghallgatja és teljesíti egy kívánságodat!

Angyali Üzenet: Sandalphon arkangyal meghallgatja és teljesíti egy kívánságodat!

Kedves Fénylő Lelkek,

Örömteli hírrel érkezem hozzátok: Sandalphon Arkangyal, aki az imák és a zene angyala, meghallotta a szívetek mélyén rejlő kéréseiteket. Sandalphon, aki híres arról, hogy közvetlen kapcsolatban áll az emberi lélekkel és a földdel, most itt van, hogy teljesítse egy legmélyebb kívánságotokat.

A következő napokban figyeljetek az érzéseitekre és a zenei élményeitekre, mert ezek Sandalphon arkangyal üzenetei lehetnek a számotokra. A zene különleges módja lehet annak, hogy elérjen hozzátok az angyali üzenet, amely erősíti a reményeteket és támogatja a vágyaitok megvalósulását.

Személyes üzeneted Sandalphon arkangyaltól:

“Drága Gyermekek, én, Sandalphon Arkangyal, itt vagyok, hogy meghallgassam és teljesítsem kéréseiteket. Tartsátok nyitva a szíveteket és lelketeket, mert én átadom nektek azokat az üzeneteket és energiákat, amelyek segítenek nektek abban, hogy a kívánságaitok valóra váljanak. Bízzatok bennem, és engedjétek, hogy szeretetemmel és zenémmel vezesselek benneteket.”

“Ó, Sandalphon Arkangyal,
Köszönöm, hogy meghallottad a kérésemet.
Adj erőt, támogatást és bátorítást,
Amint a kívánságom teljesülésének útján haladok.
Köszönöm a zenéd és szereteted,
Amelyek most és mindig velem vannak.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg azt másokkal is, hogy Sandalphon Arkangyal áldása mindenkit elérjen, akinek szüksége van rá. Írd meg a “Köszönöm” szót a kommentben, hogy Sandalphon Arkangyal energia személyesen is megtaláljanak téged ebben a csodálatos időszakban!

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Sandalphon Arkangyal mindig velünk van, és készen áll, hogy segítsen nekünk az élet minden területén.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/