Angyali üzeneted a mai napra: Angyalaid eloszlatják a félelmeidet és az aggodalmadat, már semmilyen bántódás nem érhet!

Angyali üzeneted a mai napra: Angyalaid eloszlatják a félelmeidet és az aggodalmadat, már semmilyen bántódás nem érhet!

Kedves Lelki Utazók,

Ezen a gyönyörű napon, amikor a természet is megújul és újra éled, egy megerősítő és vigasztaló üzenetet hozok nektek, mely az angyaloktól érkezik közvetlenül hozzátok. Ezt az üzenetet azzal a céllal küldik, hogy eloszlassák félelmeiteket és aggodalmaitokat, és emlékeztessenek benneteket arra, hogy már semmilyen bántódás nem érhet titeket.

A Biblia ezt mondja: “Mert az angyalai parancsolatot kapnak felőled, hogy minden utaidon megőrízzenek téged.” (Zsoltárok 91:11) E szent szavak biztosítékul szolgálnak arra, hogy nem vagytok egyedül a küzdelmeitekben; az angyalok mindig veletek vannak, vigyázva minden lépésetekre.

Az áldások angyalának üzenete így szól:

“Ne félj, mert védelmezünk és vezetünk téged minden nap. Az árnyékok, amelyeket a félelem vet, eloszlanak, amint fényünk rájuk süt. Bízzatok abban, hogy gondoskodunk rólatok, és biztonságban tartunk, megóvva titeket minden veszélytől!”

A következő időszakban meg fogjátok tapasztalni az angyali védelem megerősödését életetekben. Észrevehettek majd jelentős változásokat a környezetetekben, amelyek megmutatják, hogy az angyalok aktívan dolgoznak a háttérben, hogy eltereljék az utatokból azokat a kihívásokat és akadályokat, amelyek eddig aggodalmat okoztak nektek. Lehet, hogy ezek a változások apró jelek formájában jelennek meg, mint például a hirtelen megoldódó problémák, vagy a váratlanul érkező segítség és támogatás, amelyek megerősítik: nem vagytok egyedül!

Ez egy ideális időszak arra, hogy megnyissátok szíveteket és elméteket a szeretet és a bizalom számára, elengedve a múlt félelmeit és előítéleteit. Engedjétek, hogy az angyalok fénye átjárjon titeket, megtisztítva a lelketeket és erősítve a hiteteket.

Most pedig, hogy maximálisan kihasználjuk az angyali jelenlétet és védelmet, mondjuk el együtt ezt az imát:

“Drága Mennyei Atyánk és Szeretett Angyalaink, hálás szívvel állunk előttetek, köszönjük, hogy mindig mellettünk álltok és megóvtok minket. Kérünk, szabadítsatok meg minden félelemtől és aggodalomtól, amely gátol bennünket életünk teljes élvezetében. Töltsétek be szívünket békével és elménket nyugalommal. Adjatok nekünk erőt, hogy teljes bizalommal és szeretettel éljük meg minden napot, tudva, hogy Ti vigyáztok ránk. Áldjatok meg minket tiszta látással, hogy észrevegyük és értékeljük azokat a jeleket, amelyeket küldtetek nekünk.

Ámen.”

Kedves lelkek, ahogy előrehaladtok az úton, emlékezzetek arra, hogy az angyali védelem és a mennyei vezetés mindig veletek van. Az élet bármely viharában biztonságban vagytok, mert az angyalok szárnyaik alá vesznek titeket, és elvezetnek a félelem és aggodalom nélküli élethez. Bízzatok abban, hogy minden, ami történik, az Univerzum bölcs terve része, és ti mindig megkapjátok azt a védelmet és támogatást, amelyre szükségetek van!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/