Angyaltarot üzenet a mai napra: A Belső Béke kártyája – Találd meg a nyugalmat a viharos időkben!

Angyaltarot üzenet a mai napra: A Belső Béke kártyája – Találd meg a nyugalmat a viharos időkben!

Kedves Fénylélek!

Az angyalok ma egy gyógyító üzenetet közvetítenek feléd a Tarot kártyákon keresztül. A Belső Béke lapja jelent meg, amely arra emlékeztet téged, hogy a külső körülményektől függetlenül mindig megtalálhatod a nyugalmat és a harmóniát önmagadban. Egy fekérés arra, hogy lassíts le, vegyél egy mély lélegzetet, és kapcsolódj újra a lényed legmélyén rejlő csendhez!

A Belső Béke kártyája akkor bukkant fel az életedben, amikor a legnagyobb szükséged van a lelki megnyugvásra és egyensúlyra. Talán kihívásokkal nézel szembe, stresszes vagy vagy úgy érzed, hogy a világ zaja elnyomja a belső hangodat. Az angyalok most azt üzenik, hogy itt az ideje egy kis önmagadra fordított időnek és törődésnek.

A következő napokban az angyalok arra kérnek, hogy teremts békés pillanatokat a mindennapjaidban. Találj olyan tevékenységeket, amelyek örömet és nyugalmat hoznak a lelkedbe – legyen az egy séta a természetben, egy nyugtató fürdő, egy meditáció vagy egy jó könyv olvasása. Engedd el a külső elvárásokat és a teljesítménykényszert, és csak lazíts bele a pillanat ölelésébe.

Most különösen fontos, hogy gyakorold az önszeretetet és az önelfogadást. A Belső Béke azt üzeni, hogy tökéletes vagy, úgy ahogy vagy, az összes erősségeddel és gyengeségeddel együtt. Amikor megbékélsz önmagaddal, akkor a világ tükörként visszatükrözi ezt a békét és harmóniát. Tehát bocsáss meg magadnak, engedd el a bűntudatot és a kritikát, és öleld át a lényedet feltétel nélküli szeretettel.

Amint elcsendesíted az elmédet és a szívedbe helyezed a figyelmedet, egyre tisztábban fogod hallani az angyalok útmutatását. Ők mindig veled vannak, hogy támogassanak és vezessenek a békesség ösvényén. Bízz az isteni tervben, és abban, hogy minden kihívás lehetőség a belső növekedésre és gyógyulásra. A vihar után mindig kisüt a nap, és te is meg fogod találni a szivárványt a felhők között.

Oszd meg ezt a gyógyító üzenetet mindazokkal, akik békére és megnyugvásra vágynak az életükben! Doreen Virtue szavaival: “Amikor megosztjuk az angyali üzeneteket, az együttérzés és a szeretet energiáját árasztjuk szét a világban.” Tehát küldd tovább ezt a bejegyzést, és legyél te is a béke angyala mások számára!

Drága Lélek, emlékezz arra, hogy a Belső Béke mindig ott van benned, egy szívdobbanásnyira. Bármit is hoz az élet, te mindig hazatérhetsz ehhez a csendhez és szeretethez. Engedd, hogy az angyalok fénye átragyogjon a lényeden, és vezessen el a mély nyugalom állapotába!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Angyali Üzenetek és Hálaadás kártya

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/