Árad az égi áldás, ma éjszaka különös erővel!

Árad az égi áldás, ma éjszaka különös erővel!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó,

Hogy bármilyen áldás érjen minket, attól még értékesebb és erősebb, ha az égből érkezik.  Az égből áradó áldások ma éjszaka különös erővel hatnak ránk!

Az áldások, amelyek égi forrásból érkeznek, csodálatosak és megmagyarázhatatlanul hatalmasak. Olyanok, mint a gyengéd eső, mely életre kelti a földet, vagy a napsugár, mely felmelegíti a világunkat. Ezen áldások mindegyike, amely az Úrtól jön, bőséget, szeretetet, békét és megelégedettséget hoz életünkbe.

A mai napon különleges dolog történik, mivel az égből áradó áldások ma éjszaka hatalmas erővel érkeznek hozzánk. Legyünk nyitottak ezekre az áldásokra, hogy befogadjuk és megosszuk másokkal is.

Hogyan lehetünk nyitottak és fogékonyak ezekre az áldásokra? A következő imát javasoljuk a számodra:

“Drága Istenem, nyitott szívvel fogadom az áldásaidat. Kérlek, áraszd rám szeretetedet, békédet, bőségedet és megelégedettségedet. Engedd, hogy érezzem a Te jelenlétedet életemben, és segíts nekem, hogy megoszthassam ezt az áldást másokkal is. Ámen.”

Ne felejtsük el, hogy az ima nem csak szavakból áll. Sokkal inkább a szívünk mélyéről érkező érzésekből és szándékokból. Higgyünk abban, hogy minden imánk meghallgatásra talál!

Végül pedig, engedd meg, hogy átadjuk Neked ezt az áldást, amit így fogalmaztunk meg:

“Legyen áldott az életed, legyen áldott a szíved, és áradjon rád az Úr bősége, szeretete, békéje és megelégedettsége. Ámen.”

Megosztásával és továbbadásával te is részese lehetsz annak a folyamatnak, hogy ez az áldás eléri a világ minden pontját. Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek ebben a csodálatos élményben!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK