Augusztus hónap energiái: Szerencse, Bőség és Gyógyulás

Augusztus hónap energiái: Szerencse, Bőség és Gyógyulás

Kedves Olvasónk,

Az augusztusi hónap számos új lehetőséget, változást és csodát tartogat számunkra. Ebben a hónapban különösen erősek a spirituális energiák, melyek a szerencse, a bőség és a gyógyulás témakörében támogatnak minket.

Augusztus hónap energiái különlegesek. Az évnek ebben a szakaszában az Univerzum támogatja a bőségbe vetett hitünket, megerősíti a szerencsénkben való bizalmunkat, és segíti a testi-lelki gyógyulásunkat. Az ősi hiedelmek szerint az augusztusi energia összeköt bennünket a földdel, a természettel és a magunkban rejlő spirituális erővel.

Ez a hónap arról szól, hogy megteremtsük a saját szerencsénket, hogy elfogadjuk és szeretettel befogadjuk az Univerzum bőségét, és hogy odafigyeljünk testünk-lelkünk harmóniájára és gyógyulására.

Az a jókívánság, amit szeretnék átadni, az, hogy legyen ez a hónap számodra a szerencse, a bőség és a gyógyulás hónapja. Legyen ez az időszak, amikor önmagadat megvalósítva megtapasztalod az Univerzum bőségét, megláthatod, hogyan működik a szerencse az életedben, és átélheted a teljes testi-lelki gyógyulást.

Ezt az üzenetet érdemes megosztani, hogy minél többen részesüljenek a szerencse, a bőség és a gyógyulás energiáiból. És ne feledd, minél több emberrel osztod meg, annál erősebbé válik ez az energia.

Bízom benne, hogy augusztus hónap energiái a lehető legjobb módon támogatnak majd téged, és hogy a szerencse, a bőség és a gyógyulás számodra is valósággá válik. Érezd át ezeket az energiákat, engedd, hogy beléd hatoljanak és hogy végigvezessenek ezen a különleges időszakon. Élvezd a hónapot, és hagyd, hogy az Univerzum energiái áldásokat hozzanak az életedbe.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK