Az akadályok eltűnnek az utadból, ami aggasztott, egyszerűen köddé válik!

Az akadályok eltűnnek az utadból, ami aggasztott, egyszerűen köddé válik!

Drága Olvasónk,

Az élet útja időnként tele van akadályokkal és aggodalommal, amelyek nehézzé tehetik a előrehaladást. Ma azonban a nagy változások napja van. Az angyalok most különösen közel vannak hozzád, és azon dolgoznak, hogy eltávolítsák az akadályokat az utadból. Ami aggasztott, egyszerűen köddé válik.

Emlékezz, hogy az aggodalmak csupán átmeneti gondolatok, amelyek nem határozzák meg a valóságodat. Az angyalok itt vannak, hogy emlékeztessenek: nem vagy egyedül, és minden gondodra van megoldás!

Isteni Ima az akadályok eltávolításához:

„Kedves Angyalaim, köszönöm, hogy ma itt vagytok velem. Kérem a segítségeteket az akadályok eltávolításában, amelyek megnehezítik az utamat. Töltsétek meg a szívemet reménnyel és bizalommal, és segítsetek nekem látni a világosságot azokban a helyzetekben, amelyek most igazán aggasztanak. Ámen.”

Az angyalok ma áldást is küldenek az utadra. Bízz abban, hogy minden, ami aggasztott, el fog tűnni, és az út előtted tisztább lesz. Az angyalok azt üzenik, hogy ne félj, mert most a világosság irányába vezetnek.

Ha megosztod ezt az üzenetet, az áldás ereje megerősödik, és biztosabbá válik, hogy mindenkit elér és valóra válik. Az áldás ereje nő, amikor megosztod, és segíthetsz másoknak is, hogy megtapasztalják az angyalok támogatását és az útjuk megvilágosodását!


Csodálatos Ima az Akadályok Eltávolításához és a Félelmek Feloldásához

„Mennyei Atya, és Drága Angyalaim,

Hálával és szeretettel fordulok felétek ebben a pillanatban. Tudom, hogy mindig velem vagytok, és támogattok minden lépésemnél. Kérem a segítségeteket most, hogy elengedjem azokat a félelmeket és aggodalmakat, amelyek korlátoznak és akadályoznak engem.

Kérem az erőt és a bátorságot, hogy a félelmeim középpontjában találjam meg a reményt, és bízzak abban, hogy minden akadály el fog tűnni, és minden ami aggaszt, köddé válik. Kérem az angyalok segítségét, hogy segítsenek nekem az utam megvilágításában, és irányítsanak a legjobb lehetőségek felé.

Hiszek az univerzum erejében, és tudom, hogy mindig a legjobbat tervezi a számomra. Kérem, hogy segítsetek nekem ezt a tudást minden napon a szívemben hordozni, és segítsetek nekem egy jobb és fényesebb jövő felé haladni.

Köszönöm az áldásaitokat, az irányításotokat, és a végtelen szereteteteket.

Ámen.”

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK