Az angyalok megfogják a kezedet és átvezetnek a csodák kapuján!

Az angyalok megfogják a kezedet és átvezetnek a csodák kapuján!

Kedves Lelki Társam,

Az élet olykor nehéz és bonyolult lehet, de soha nem vagy egyedül. Az angyalok mindig készen állnak arra, hogy megfogják a kezedet és átvezetnek a csodák kapuján. Most van itt az a pillanat, amikor a kérdésedre választ kapsz, a problémádra megoldást, és a szíved vágyát valóra váltják az égi segítőid!

Az Angyali Ima, mely Megnyitja a Kaput:

Csukd be a szemed, érezd az angyalok jelenlétét magad körül, és mondjuk el együtt ezt az imát:

“Kedves Angyalaim, vezetőim a Fényben, kérlek, fogjátok meg a kezem, és vezessetek el engem a csodák kapujához. Mutassátok meg azt az utat, melyen járnom kell, és segítsetek nekem megnyitni a szívemet a változásoknak. Ámen.”

Az Áldás, mely szárnyán hordoz:

Az angyalok a legtisztább szeretetükkel áldanak meg téged:

“Angyalok ereje, támogatása, bölcsessége, öleljétek körül és áldjátok meg ezt a drága lelket. Nyissátok meg a kapukat számára, és vigyétek őt a csodák birodalmába. Ámen.”

A csodák kapuja már nyitva áll:

Higgy benne, hogy az angyalok már dolgoznak az érdekedben, és készen állnak arra, hogy átvezessenek Téged a csodák kapuján. Minden, amit tenned kell, az annyi, hogy nyitott szívvel és hitben lépsz tovább.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy fokozd az áldás erejét:

A megosztásokkal erősebbé teheted ezt az áldást, és biztosabb, hogy mindenki számára elérhető lesz. Oszd meg, és légy részese ennek a csodálatos utazásnak!

Kedves Lelki Társam, a változás itt van, és az angyalok készen állnak arra, hogy átvezessenek a csodák kapuján. A te feladatod csupán annyi, hogy hiszel benne és megosztod ezt az üzenetet.


És most következzen egy csodálatos ima, amely méltó kiegészítése a fenti üzenetnek:


Kedves Angyalok, a Fény Őrzői,

Hálás szívvel közeledem hozzátok, tudva, hogy soha nem vagyok egyedül, mert ti mindig velem vagytok. Érzem a jelenléteteket, a finom, gyengéd érintéseteket, amely megerősíti a hitet és a reményt bennem.

A csodák kapuja előtt állok, és kérlek benneteket, vezessetek át rajta, hogy elérjem a sorsom fényét, azt az életet, amelyre a lelkem vágyik.

Vezessetek a bölcsességhez, hogy felismerjem a jeleket, amelyeket küldtek nekem. Vezessetek az erőhöz, hogy legyőzzem az akadályokat. Vezessetek a szeretethez, hogy soha ne veszítsem el a hitet embertársaimban és magamban.

Én kinyitom szívemet, hogy fogadjam a változásokat, amelyek most jönnek. Tudom, hogy minden, ami történik, az én legjobb énemet szolgálja. Bízom bennetek, és hagyom, hogy az én utamat kijelöljétek.

Köszönöm, hogy velem vagytok, köszönöm, hogy megfogjátok a kezemet és átvezettek a csodák kapuján. Hálával tölt el, hogy tudom: ti soha nem hagytok el.

Az én szívem a ti szívetekben, és a ti szívetek az enyémben örökre.

Ámen.


Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK