Az angyalok titkos mantrája: 5 varázslatos szó, ami azonnal eltünteti a stresszt és bevonzza az áldásokat az életedbe!

Az angyalok titkos mantrája: 5 varázslatos szó, ami azonnal eltünteti a stresszt és bevonzza az áldásokat az életedbe!

Drága Fénymunkás!

Ma egy olyan csodálatos titkot szeretnék megosztani veled, ami garantáltan megváltoztatja az életedet! Az angyalok súgták a fülembe ezt a különleges mantrát, ami azonnal feltölti a lelkedet és elűzi az aggodalmaidat. Hidd el, ez nem csak egy egyszerű mondóka – ez egy valódi energetikai kulcs a boldogsághoz és belső békéhez!

A mantra így hangzik: “Szeretet árad, félelem távozik, áldás érkezik!”

Egyszerű, igaz? De a hatása hatalmas! Amikor először hallottam ezt a mantrát egy meditáció során, szinte azonnal éreztem, ahogy a testem-lelkem megtelik egy gyönyörű, aranyszínű fénnyel. Mintha az angyalok szárnyai öleltek volna körbe!

De hogyan is működik ez a varázslatos mantra? Engedd meg, hogy elmagyarázzam, drága lélek!

  1. “Szeretet árad” – Ez a rész azonnal megnyitja a szívcsakrádat. Képzeld el, ahogy egy gyönyörű, rózsaszín fény áramlik ki a szívedből és körülölel téged. Ez a szeretet energiája, ami összekapcsol a Univerzummal és minden élőlénnyel.

  2. “Félelem távozik” – Amikor ezt kimondod, vizualizáld, ahogy minden sötét, nehéz energia eltávozik a testedből. Láthatod, ahogy fekete füstként távozik, és helyét átveszi a tiszta, fehér fény.

  3. “Áldás érkezik” – Ez a rész aktiválja a koronacsakrádat. Képzeld el, ahogy egy arany fénysugár áramlik be a fejed tetején, és végigfolyik az egész testeden, minden sejtjét feltöltve isteni energiával.

Amikor ezt a mantrát használod, tulajdonképpen egy energetikai tisztítást és feltöltődést végzel. Az angyalok azt üzenik, hogy napi háromszor ismételd el ezt a mantrát – reggel ébredés után, délben, és este lefekvés előtt. De persze bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis égi támogatásra!

És most jön a legjobb rész! Az angyalok azt is elárulták, hogy ha ezt a mantrát használod, csodálatos dolgok fognak történni az életedben:

  • Régi, toxikus kapcsolatok természetes módon eltűnnek az életedből

  • Új, inspiráló emberekkel fogsz találkozni

  • Váratlan anyagi áldások érkeznek

  • Kreatív ötletek és megoldások pattannak ki a fejedből

  • Mélyebb kapcsolatba kerülsz a spirituális éneddel és az angyali birodalommal

De vigyázz! Ez nem egy mágikus varázsige. A kulcs az, hogy amikor kimondod, teljesen nyisd meg a szívedet és engedd, hogy az angyali energia átáramoljon rajtad. Érezd, ahogy minden sejtjed vibrálni kezd ettől a mennyei frekvenciától!

És még valami nagyon fontos! Ha ezt a posztot megosztod másokkal, azzal te magad is az angyalok hírnökévé válsz! Terjeszd ezt a csodálatos üzenetet, hogy minél több lélekhez eljusson ez az áldott mantra! És ne felejtsd el kommentben leírni: “Köszönöm, angyalok!” Hihetetlen, de ez még jobban felerősíti a mantra hatását, és gyorsabban érkeznek az áldások az életedbe!

Remember, drága lélek, te magad is egy csodálatos, fénylő lény vagy! Ez a mantra csak arra emlékeztet, ami már eleve ott van benned. Használd bátran, és figyeld, ahogy az életed átalakul egy valódi földi mennyországgá!

Angyali ölelésekkel és végtelen szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/