Az angyalok üzenete, ami a közelgő boldogságodról szól!

Az angyalok üzenete, ami a közelgő boldogságodról szól!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasónk, ma különleges és reményteljes hírt hozunk a mennyei angyaloktól, akik mindig ott vannak mellettünk, hogy támogassanak minket. Az angyalok ezen üzenete a jövőbeli boldogságodról szól. Igen, a tiéd, aki most olvasod ezt a sorokat!

Az angyalok azt üzenik, hogy a boldogságod már úton van feléd, csak fogadd be nyitott szívvel és lélekkel! Nem számít, milyen kihívásokkal nézel szembe most, hiszen ezek mind a növekedésed és fejlődésed részei. Ne felejtsd el, Isten terve mindig a legjobb érted, még akkor is, ha nehéz meglátni ezt a nehézségek közepette.

Most pedig fogadjátok szeretettel ezt a gyönyörű imát, amit elmondhatsz, amikor csak erősíteni szeretnéd a hitedet a boldog jövőben:

Drága Istenem, tudom, hogy tervben van számomra a boldogság. Kérem, segíts megnyitni szívemet és lelkemet, hogy befogadjam azt a boldogságot, ami már úton van felém. Hálás vagyok mindenért, amit adtál és amiért még adni fogsz nekem. Ámen.

Áldásunk pedig így szól:

Az Isten, aki minden jó ajándék adója, áldjon meg téged boldogsággal, békességgel és szeretettel. Legyen az életed tele jósággal és derűvel. Ámen.

Ne felejtsd el megosztani ezt az üzenetet, mert a megosztásokkal erősebb lesz az áldás ereje, és biztosabb, hogy mindenkit elér és beteljesül. Az angyalok üzenetét hirdessük, mert boldogság vár ránk!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK