Az Angyalok üzenete ma éjszakára: tudjuk, hogy jó ember vagy, és a legjobbat érdemled!

Az Angyalok üzenete ma éjszakára: tudjuk, hogy jó ember vagy, és a legjobbat érdemled!

Kedves Barátaim, Olvasóink!

Szívem tele van örömmel és hálával, hogy megoszthatom veletek ezt az üzenetet. Egy üzenetet, amely tiszta szívvel és szeretettel szól hozzátok: Tudjuk, hogy jó ember vagy, és a legjobbat érdemled!

„Mert jó a szíve annak, aki adakozik; örökké megmarad az ő igazsága.” (Zsoltárok 112:5)

Ez az igevers olyan, mint egy tükör, amely visszatükrözi azt a fényt és jóságot, amit magatokból sugárzotok. Isten látja a szíveteket, látja a jóságot bennetek, és Ő is azt akarja, hogy a legjobbat kapjátok az élettől.

Most pedig, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet: Az elkövetkezendő időszakban sokan közületek érezni fogjátok, hogy az élet új lehetőségeket és áldásokat tartogat számotokra. Ezek nem véletlenek; az Univerzum válaszol a jóságotokra, a szeretetetekre és a hitetekre. Azok az ajtók, amelyek eddig zárva voltak előttetek, most kezdenek kinyílni, és az álmaitok, amelyeket szívetek mélyén hordoztatok, valósággá válnak. Bízzatok abban, hogy érdemesek vagytok a jóra, és hogy az élet készen áll arra, hogy megajándékozzon titeket!

Most pedig, csatlakozzatok hozzám ebben az imában:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel fordulunk Hozzád ma, tudva, hogy Te vagy minden jó dolog forrása. Köszönjük Neked a szeretetet, a jóságot és az áldásokat, amelyeket életünkbe szórsz. Kérünk, segíts nekünk mindig nyitott szívvel és szeretettel fordulni mások felé, hogy a jóság és az igazság útján járjunk. Áldd meg életünket azokkal az ajándékokkal, amelyeket a legjobbnak tartasz számunkra, és adj erőt, hogy bátran és bizalommal lépjünk tovább azon az úton, amit számunkra kijelöltél. Töltsd meg szívünket békével és örömmel, tudva, hogy a Te kegyelmed által minden lehetséges!

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, hogy jó emberek vagytok, és a legjobbat érdemlitek. Legyetek nyitottak az élet áldásaira, és fogadjátok el szeretettel és hálával azokat a jó dolgokat, amelyek felétek tartanak. Isten szeretetében és gondviselésében bízva, tudjátok, hogy minden, ami történik, az életetek javát szolgálja.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!