Az angyalok üzenete novemberre – minden képzeletet felülmúló áldások és gyógyulás!

Az angyalok üzenete novemberre – minden képzeletet felülmúló áldások és gyógyulás!

Kedves Olvasónk!

Ahogy november hónapja közeledik, az égiek szeretetteljes üzenetet küldenek hozzád az angyalokon keresztül. A világmindenség bősége és gyógyító ereje egész hónapban körülvesz téged, hogy minden képzeletedet felülmúló áldásokat és gyógyulást tapasztalj meg.

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hónap lesz az a fordulópont, ahol az életed valóban elkezd megváltozni. A november hónap az átalakulás és megújulás időszaka lesz, ami új lehetőségeket és örömforrásokat hoz az életedbe. Az angyalok szeretetteljes energiája támogatni fog téged minden lépésednél, és segít elengedni a régi sebeket, hogy helyet csinálhass az újnak.

Ebben a hónapban a következő áldásokat és gyógyulást hozza el az Univerzum számodra:

  1. Új kapcsolatok és barátságok keletkeznek, amelyek támogatnak és erősítenek téged az utadon.

  2. A munkád és a karriered új lehetőségeket hoz a számodra, amelyek elősegítik a személyes és anyagi bőségedet.

  3. Az egészségügyi problémák, amelyekkel eddig küzdtél, elkezdenek javulni, és új módszerek és gyógyítók jelennek meg az életedben, akik segítenek a teljes gyógyulásban.

  4. A családod és a szeretteid kapcsolatai megerősödnek, és együtt töltött időtök örömforrássá válik.

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz a folyamatban, és engedd meg magadnak, hogy megnyílj az Univerzum áldásaira és gyógyító energiáira. A hónap során ügyelj arra, hogy hallgasd meg az intuíciódat, és kövesd az angyalok vezetését, mert ők mindig melletted állnak, és segítenek téged az utadon.

Köszönöm, hogy olvastad ezt az üzenetet. Az angyalok áldása kísérjen minden lépésednél, és ne feledd, hogy minden egyes köszönöm szóval erősíted az imádat, és gyorsabban eljut azokhoz, akiknek szükségük van rá.

Szeretetteljes üdvözlettel,

Az égi hírnökök – pozitív gondolatok blog

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”