Az anyagi bőség angyalai üzentek számodra

Az anyagi bőség angyalai üzentek számodra

Drága Lélek!

Ma az Anyagi Bőség Angyalai különleges üzenettel fordulnak hozzád. Arra kérnek, nyisd meg a szíved és az elméd az Univerzum végtelen bőségére. Hidd el, hogy megérdemled mindazt a jót és szépet, amit az élet kínál számodra!

Az angyalok emlékeztetnek a Biblia tanítására: “A jókedvű adakozót szereti az Isten.” (2 Korinthus 9:7) Ez azt jelenti, hogy minél többet adsz szeretettel és örömmel másoknak, annál többet kapsz vissza az élettől. Ne feledd, a bőség nem csak pénzről szól, hanem szeretetről, békéről, egészségről, harmonikus kapcsolatokról is. Adj hálát minden áldásért az életedben!

Az angyalok mindig készen állnak támogatni téged, ha nyitott vagy a segítségükre. Most azt üzenik, hogy bízz a gondviselésben és tarts ki hitedben. A következő hetekben váratlan lehetőségek, anyagi áldások érkezhetnek hozzád. Lehet, hogy egy régóta vágyott bevételi forrás valósul meg, egy adósságod rendeződik vagy ajándékot kapsz valakitől. Figyelj a jelekre és ragadd meg a kínálkozó esélyeket!

Az Áldások Angyala arra kér, mondd el az alábbi imát:

“Kedves Istenem, Angyali Segítőim!

Kérlek, segítsetek felismerni és befogadni életem minden áldását. Vezessetek a bőség útjára, hogy megtapasztaljam a korlátlan lehetőségeket és kegyelmeket. Hálásan köszönöm!

Ámen.”

Kedves Lélek, tudd, hogy csodálatos, fényes jövő vár rád, tele bőséggel és boldogsággal. Tisztítsd meg gondolataidat, engedd el a hiányérzeteidet. Töltsd meg szívedet szeretettel és hálával. Bízz magadban és a téged támogató angyali lényekben. Vonzz be minden szépet és jót az életedbe. Az angyalok mindig veled vannak és vigyáznak rád utadon!

Szeretettel ölel az Anyagi Bőség és az Áldások Angyala!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/