Az égi energiák különleges erővel érkeznek vasárnap: Soha ne add fel, mert a segítség úton van!

Az égi energiák különleges erővel érkeznek vasárnap: Soha ne add fel, mert a segítség úton van!

Kedves Olvasónk!

Drága barátom, szeretett lélek, az élet időnként próbákat és kihívásokat hoz elénk, amelyek megkérdőjelezik a hitünket és az erőnket. De tudnod kell, hogy az Univerzum és az égi erők mindig mellettünk állnak, különösen vasárnap, amikor a szent és erőteljes égi energiák a legerősebbek.

Vasárnap egy különleges nap, amikor az égi erők még intenzívebben dolgoznak értünk. Ez a nap, amikor az égi energiák a legerősebbek és legelérhetőbbek. Az angyalok és a segítőink a mennyből még közelebb jönnek hozzánk, és különösen fogékonyak az imáinkra és a kéréseinkre. A mai napon érezheted az ő jelenlétüket és támogatásukat mindennapi életedben.

Az Univerzum is észreveszi a törekvéseidet, és támogatni kíván téged a vágyaid megvalósításában. Fontos, hogy legyen benned remény és hit, és soha ne add fel, mert a segítség úton van feléd.

Drága lélek, az égiek szeretnek, és a mai napon különösen érezhető az ő jelenlétük és támogatásuk. Az égi erők támogatnak téged, és segítenek neked elérni a vágyaidat és a céljaidat. Légy nyitott és fogadd el a támogatásukat. Kérj bátran és hittel az ég segítő angyalától, és az Univerzum számodra áldást és erőt ad, és mindenkit elér, akinek szüksége lehet rá.

“Szeretett gyermekem, mindig melletted vagyok és támogatlak. Légy bátor és légy erős, mert soha nem vagy egyedül. Hiszek benned és támogatlak minden lépésedben. Ne add fel a reményt, és ne félj segítséget kérni bármikor, amikor szükséged van. Te érdemes vagy a legjobbra, és az Univerzum minden támogatást megad neked, hogy elérhesd a vágyaidat.”

Drága barátom, légy bátor és fogadd el az égi erők támogatását a mai napon. Ne félj kérni és elfogadni az áldásokat, mert érdemes vagy rájuk. Légy nyitott, légy pozitív, és higgy magadban és az Univerzumban. A szeretet, a fény és az áldás mindig veled lesz! Ne felejtsd el továbbadni ezt az üzenetet, hogy erősítsd az áldást, és mindenkit elérjen, akinek szüksége lehet rá.


Drága Istenem, hálás vagyok a szeretetedért és a támogatásodért. Kérlek, segíts nekem befogadni az égi erők segítségét. Segíts nekem elengedni a félelmeimet és a kétségeimet, és felfedezni az áldásokat és azt a támogatást, amit az égiek és az Univerzum nekem adnak. Hálás vagyok minden lehetőségért, amit a mai nap hoz, és hálás vagyok, hogy soha nem vagyok egyedül. Ámen.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK