Az égiek szerint július első szombati napja a legerősebb – Íme, az angyali útmutatás

Az égiek szerint július első szombati napja a legerősebb – Íme, az angyali útmutatás

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves lelki utazók,

Az égiek üzenetét hozom nektek a megújulás és a bátorság hónapjában, Júliusban, ezen a csodás szombati napon. Amint az új hónap köszönt ránk, a természet gyönyörű változásait éljük át, az égiek szeretettel és szeretett angyalunk bölcsességein keresztül is új perspektívát kapunk.

Az égiek azt súgják, hogy ez a hónap a megvalósulás és az álmok hónapja lesz. Minden eddig felgyűlt energia, minden gondolat és érzelem, amit magunkban gyűjtöttünk, most gyümölcsöt hoz. Az angyalok azt üzenik, hogy itt az idő, hogy meghallgassuk szívünk hívását és bátran kövessük álmainkat.

A szombati napok pedig különösen erősek lesznek ebben a hónapban. A szombat a pihenés napja, a megújulás ideje, amikor új energiát meríthetünk és felkészülhetünk a következő hétre. Az angyalok azt súgják, hogy ezen a napon a spirituális energiák a legintenzívebbek, és ekkor a legkönnyebb kapcsolatba lépnünk az égiekkel.

A szombati napok gyakorlatai a következőek lehetnek:

  1. Meditáció: Töltsünk el egy kis időt csendben, hogy megnyissuk elménket az angyalok üzenetei előtt. A meditáció alatt képzeljünk el egy fényoszlopot, amely az égből a szívünkbe vezet, és érezzük, ahogy az angyali szeretet és bölcsesség áramlik belénk.

  2. Légy a természetben: Töltsünk időt a természetben, hogy feltölthessük energiánkat és jobban kapcsolódhassunk az Univerzum energiáihoz. A szombat a tökéletes nap erre. Sétáljunk a parkban, üljünk egy fánál, vagy egyszerűen csak élvezzük a napfényt.

  3. Napnapló: Írjuk le gondolatainkat és érzéseinket egy naplóba. Ez segíthet megérteni, milyen üzeneteket küldenek nekünk az angyalok.

Az angyalok ezt az imát súgják nekünk, hogy segítsen a szombatok erejének a hasznosításában:

“Drága angyalok, segítsetek nekem ezen a napon, hogy megnyíljak a spirituális energiák és a bölcsességetek előtt. Mutassátok meg nekem az utat, hogy megvalósíthassam álmaimat. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok.”

Az angyalok azt üzenik, hogy bízzunk magunkban és kövessük szívünk hívását. Július a hónapja az álmainknak, így bátran lépjünk előre és higgyünk a megvalósulásukban.

Szeretettel:

Áldásokkal és szeretettel:

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK