Az éjszakai fényei: Nyugodt alvás az Úr és az angyalai védelmében

Az éjszakai fényei: Nyugodt alvás az Úr és az angyalai védelmében

Kedves Olvasónk!

Amint a nap lehanyatlik és az éjszaka sötétsége ránk köszönt, gyakran hajlamosak vagyunk elmerülni gondolatainkban és aggódni a holnap miatt. Ma este szeretném megosztani veletek, hogy az Úr és az Ő angyalai velünk vannak, és éjjel-nappal védelmeznek bennünket.

Előfordulhat, hogy néha nehéz helyzetekkel vagy kihívásokkal szembesülünk, és úgy érezzük, mintha egyedül lennénk, de hadd biztosítsalak benneteket, nem vagyunk egyedül. Az Úr velünk van, és az Ő angyalai körülvesznek minket, hogy védelmezzenek és támogassanak.

A Biblia tele van ígéretekkel és bátorítással, amelyek segítenek nekünk megnyugodni és bízni Istenben. A Zsoltárok könyvében például olvashatjuk: “Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm. Zöldellő legelőkön nyugtat engem, csendes vizekhez vezet.” (Zsolt 23,1-2) Ez az ígéret emlékeztet bennünket arra, hogy az Úr gondoskodik rólunk, és mellettünk áll, hogy segítsen megnyugodni és pihenni.

Amint lefekszel aludni, bízd magad az Úr kezébe, és hagyjad, hogy az Ő angyalai őrködjenek feletted. Ők ott lesznek, hogy megvédjenek és segítsenek neked nyugodt éjszakát eltölteni.

Most pedig engedjétek meg, hogy áldást mondjak rátok:

“Áldjon meg titeket az Úr, és őrizzen meg benneteket! Ragyogtassa rátok az Ő orcájának világosságát, és legyen irgalmas hozzátok! Fordítsa rátok az Ő orcáját, és adjon nektek békességet!” (4Móz 6,24-26)

Mielőtt elalszol, ne feledkezz meg megosztani ezt az üzenetet másokkal is. Minél többen olvassák és veszik magukhoz ezt az üzenetet, annál erősebb lesz a közösségünk, és annál biztosabb, hogy mindenkit elér, és valóra válik az áldás.

Áldott éjszakát kívánok minden kedves olvasónknak!

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”