Az életed felett őrködő tündérek most átveszik a gondjaidat – Ima a gondok átadására

Az életed felett őrködő tündérek most átveszik a gondjaidat – Ima a gondok átadására

Szeretett Olvasónk!

Amikor a sötétség felhői gyülekeznek feletted, és úgy érzed, hogy a gondjaid már túl nagyok ahhoz, hogy egyedül vigyázz rájuk, az életed felett őrködő tündérek ott állnak melletted, készen arra, hogy segítsenek. Az univerzum csodáit alkotó végtelen energia most közvetlenül a szíved felé áramlik, ahol ezek a tündérek már készen állnak arra, hogy megkönnyítsék az útjaidat.

A következő néhány napban csodálatos változásokra számíthatsz. Még ha nem is látod rögtön, mélyen érezheted, hogy egy láthatatlan kéz irányítja lépteidet. Valami mélyen a lényedben azt suttogja: “A jövő fényesebb, mint gondolnád.”

Az ég segítő angyala így szól hozzád:

“Ne félj, mert nem vagy egyedül. Meghallottuk kiáltásaidat, és itt vagyunk, hogy támogassunk minden lépésednél. Bízz bennünk, és hagyd, hogy a fény áradjon belőled és átölelje az életed minden aspektusát.”


Ima a gondok átadására:

Szent Teremtő, aki az égben vagy,
Adj erőt, hogy átadhassam gondjaimat,
Hagyd, hogy a fényes tündérek érintése,
Vezessen az életem minden lépésénél.

Mikor a terhet túl nagynak érzem,
Hadd bízzam rád, és legyek békében.
Köszönöm, hogy sosem hagysz magamra,
És a tündérek vigyáznak rám napról napra.


Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet a szívednek szól, ne tartsd magadban! Oszd meg másokkal is! Aki “köszönöm” szóval kommentel, annak a tündérek áldása még erősebb lesz.

Ne feledd, az életnek van egy csodálatos terve veled. A tündérek és az angyalok mindig melletted vannak. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a világosság vezessen!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”