Az isteni megbocsátás ereje most felszabadít téged – engedd el a múltat, és öleld magadhoz a boldogságot!

Az isteni megbocsátás ereje most felszabadít téged – engedd el a múltat, és öleld magadhoz a boldogságot!

Drága Gyógyuló Lélek!

Az angyalok ma egy különleges üzenetet hoztak számodra az isteni megbocsátás végtelen birodalmából. A Mindenség, a feltétel nélküli szeretet és az elengedés forrása, azt üzeni neked: az isteni megbocsátás ereje most felszabadít téged, és arra hív, hogy engedd el a múltat, és öleld magadhoz a boldogságot! A szívedben régóta cipelt fájdalmak és sérelmek most feloldódhatnak a megbocsátás gyógyító fényében, utat nyitva egy új, derűsebb jövő felé!

Képzeld el, ahogy egy lágy, rózsaszín és aranyszínű fény vesz körül téged, gyengéden átölelve a lényedet. Ez a fény az isteni megbocsátás és együttérzés megtestesülése, amely mindig jelen van, készen arra, hogy meggyógyítsa a lelki sebeidet és helyreállítsa a szíved békéjét. Engedd, hogy ez a gyógyító fény átjárja a tested minden sejtjét, feloldva a múlthoz kötődő negatív érzelmeket és hitrendszereket.

A Teremtő azt üzeni neked, hogy te egy szeretetteljes és megbocsátásra méltó lény vagy, akinek a boldogsága és a szabadsága mindennél fontosabb. Az élet során mindannyian szembesülünk kihívásokkal és fájdalmakkal, de ezek nem határozzák meg a valódi lényedet. Most eljött az idő, hogy gyakorold az önszeretetet és az önelfogadást, és megbocsáss magadnak és másoknak, hogy tovább léphess az öröm és a kiteljesedés felé.

Az angyalok arra bátorítanak, hogy tedd meg az első lépést a megbocsátás útján. Kezdd azzal, hogy megbocsátasz magadnak – az elkövetett hibákért, a meg nem valósított álmokért, és mindazért, amit eddig nehéznek éreztél elengedni. Ismerd fel, hogy minden tapasztalat, legyen az pozitív vagy negatív, a növekedésedet és a fejlődésedet szolgálta. Öleld magadhoz a múltad minden részét, és engedd, hogy a megbocsátás fénye átalakítsa a fájdalmat bölcsességgé és erővé.

Ezután gyakorold a megbocsátást azok felé, akik megbántottak vagy csalódást okoztak neked. Emlékezz arra, hogy ők is a saját útjukat járják, és a saját kihívásaikkal küzdenek. Az elengedés nem azt jelenti, hogy helyesled a tetteiket, hanem azt, hogy felszabadítod magad a negatív érzelmek fogságából. Amint megbocsátasz, érezni fogod, hogy a szíved könnyebbé válik, és a szeretet szabadon áramolhat az életedben.

Kedves Lélek, most egy csodálatos lehetőség tárul eléd, hogy megtapasztald az isteni megbocsátás felszabadító erejét. Engedd, hogy a megbocsátás rózsaszín-arany fénye beragyogja a múltad, a jelened és a jövőd, elhozva a gyógyulást és a boldogságot. Az angyalok körülvesznek téged szeretetükkel, és segítenek elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged.

Oszd meg ezt a varázslatos üzenetet mindazokkal, akik készek megnyitni a szívüket a megbocsátás csodájára! Hadd induljon el egy láncreakció, amely végtelen békét és szeretetet szabadít fel minden érintett életében. Írd le a “köszönöm” szót a kommentekben, és ezzel fejezd ki a háládat a Mindenségnek az isteni megbocsátás ajándékáért.

Emlékezz, hogy te egy szeretett és értékes lény vagy, aki megérdemli, hogy szabad és boldog legyen. Gyakorold a megbocsátást önmagad és mások felé, engedd el a múltat, és nyílj meg a határtalan szeretet és öröm előtt, amely az isteni megbocsátással érkezik.

Végtelen szeretettel és fénnyel,

Az angyalok és az Isteni Megbocsátás Forrása

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/