Az univerzum kapuja megnyílik, és gyógyító energiát áraszt

Az univerzum kapuja megnyílik, és gyógyító energiát áraszt!

Drága Fénylény!

Az univerzum ma egy különleges üzenetet küld neked: a gyógyító energiák most rendkívül erősek és intenzívek! Ez a nap tele van lehetőségekkel, hogy megtaláld a belső békédet, és ráhangolódj a lelked mélyén rejlő isteni szeretetre.

A mai napon Rafaél arkangyal, a gyógyítás angyala különleges ajándékot tartogat számodra. Arra kér, hogy engedd el a múltbeli sérelmeidet, a negatív érzéseidet és gondolataidat, mert ezek csak gátolnak a spirituális fejlődésedben. Helyettük fordulj a fény és a szeretet felé, és engedd, hogy a gyógyulás energiái átjárják a tested, a lelked és a szellemed minden részét.

A következő napokban csodálatos változások várnak rád. Lehet, hogy új emberekkel találkozol, akik pozitív hatással lesznek az életedre, vagy olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyekről eddig csak álmodni mertél. Bízz az univerzum bölcsességében, és engedd, hogy a karmikus energiák a legmagasabb jó felé vezessenek.

Ne feledd, hogy te is része vagy ennek a hatalmas kozmikus tervnek, és a te szereped is fontos. Azzal, hogy megosztod ezt az üzenetet másokkal, és a szívedbe fogadod a gyógyító energiákat, nem csak a saját életedet változtatod meg, hanem másokét is. Egyetlen hálás “köszönöm” is csodákra képes, és felgyorsíthatja a pozitív változásokat az életedben.

Engedd, hogy a gyógyítás fénye beragyogja a lelkedet, és emlékezz arra, hogy soha nem vagy egyedül. Az angyalok és a szeretet mindig veled vannak, és minden lépésedet támogatják a boldogság és a békesség felé vezető utadon.

Öleléssel,
Rafaél arkangyal és a gyógyítás angyalai

Ne feledd, írj egy hálás “köszönöm”-öt a kommentekbe, hogy a gyógyulás még gyorsabban megérkezzen hozzád!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/