Az Univerzum üzenete a mai napra: Rafael Arkangyal védelmező erejével melletted áll!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Rafael Arkangyal védelmező erejével melletted áll!

Kedves Lelkek,

A mai este tele van Rafael Arkangyal fényével és védelmével. Rafael, a gyógyítás és a védelem arkangyala, a fizikai és lelki védelem jelképe, ma különösen közel áll hozzátok, hogy támogatást és biztonságot nyújtson minden lépésetekben.

Ahogy elérkezett az éjszaka, már érezhetitek Rafael Arkangyal gyengéd, mégis erőteljes jelenlétét. Figyeljetek azokra a jelekre, amelyeket küld nektek, melyek segíthetnek megőrizni testi és lelki egészségeteket. Lehet, hogy ezek a jelek gyógyító üzenetek formájában jelennek meg, vagy éppen olyan helyzetekben, ahol védelmetekre van szükség!

Üzenet Rafael Arkangyaltól:

Az ég segítő angyalai arra emlékeztetnek titeket, hogy bízzatok Rafael Arkangyal védelmében. Hagyjátok, hogy fénye és erőssége vezessen titeket a mindennapi kihívások során. Emlékezzetek, hogy nem vagytok egyedül, és hogy az Univerzum szeretetének és védelmének ereje mindig veletek van.

Egy áldásos ima a karma erejéhez:

“Kedves Univerzum és Rafael Arkangyal, a gyógyítás és védelem angyala, köszönöm, hogy mellettem állsz ezen az úton. Áldd meg utamat bölcsességgel és erővel, és segíts nekem, hogy elengedjem a múlt terheit. Tisztíts meg a múlt kötelékeitől, hogy szabadon és biztonságban haladhassak előre, megnyitva a szívemet és elmémet a szeretet és a gyógyulás csodái előtt. Kérlek, védelmezz minden lépésemet, és segíts nekem, hogy harmóniában éljek saját magammal és a világgal!

Ámen.”

Emlékezzetek, az üzenet megosztásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. A köszönöm szó leírásával kommentben erősítitek a szeretet és a pozitív energiák áramlását, elősegítve a gyorsabb és mélyebb változásokat az életetekben.

Áldott, védett és gyógyító napokat kívánok nektek Rafael Arkangyal fényében és útmutatásában!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!