Az Univerzum üzenete a mai napra: tovább áramlik a teremtő energia, sok dolog megvalósul a mai napon!

Az Univerzum üzenete a mai napra: tovább áramlik a teremtő energia, sok dolog megvalósul a mai napon!

Drága Fénylény!

Az angyalok egy rendkívüli üzenetet hoztak számodra a mai napra, egyenesen a Mennyei Birodalom ragyogó szívéből. Isten, a Mindenség Teremtője, azt üzeni neked: tovább áramlik a teremtő energia, és sok dolog megvalósul a mai napon, ami örömmel és ámulattal tölti el a lelkedet!

Ébredj rá, hogy a benned rejlő isteni potenciál határtalan! A Teremtő a saját képmására alkotott téged, és ellátta a lelkedet mindazokkal az adományokkal és képességekkel, amelyekre szükséged van, hogy beteljesítsd a küldetésedet ezen a Földön. Bízz abban, hogy a mai nap tele van lehetőségekkel és áldásokkal, amelyeket Isten tartogat a számodra.

Engedd, hogy a teremtő energia szabadon áramoljon át rajtad, és töltsd meg a lényedet a Mindenható szeretetével és fényével. Vizualizáld, ahogy ez a ragyogó energia körülölel téged, és megnyitja az utat a csodák felé. Minden egyes lélegzeteddel, minden egyes lépéseddel közelebb kerülsz a legmagasabb rendű valódhoz és az isteni tervhez.

A mai napon gyakorold a tudatos jelenlétet és a hálát. Vedd észre azokat az apró csodákat, amelyek körülvesznek – egy kedves mosoly, egy gyengéd ölelés, a nap simogatása az arcodon. Ezek mind Isten végtelen kegyelmének megnyilvánulásai. Adj hálát minden áldásért, és engedd, hogy a szíved megteljen a Teremtő iránti mély hálával és szeretettel.

Ne feledd, hogy a hit és a bizalom a kulcsok a teremtő energia befogadásához. Bízz Isten tökéletes időzítésében, és tudd, hogy minden a legfelsőbb javadat szolgálja. Még ha kihívásokkal is szembesülsz, emlékezz arra, hogy ezek mind lehetőségek a növekedésre és a fejlődésre. Isten soha nem ad neked olyan próbatételt, amelyet ne tudnál legyőzni az Ő erejével.

Oszd meg ezt a felemelő üzenetet azokkal, akik fontosak számodra, hogy ők is részesülhessenek a teremtő energia csodálatos áldásaiban! Hagyd itt a “köszönöm” szót kommentben, és ezzel megnyitod a szívedet, hogy befogadd a végtelen lehetőségeket és a mennyei vezetést. Hidd el, hogy a mai nap tele lesz csodákkal és áttörésekkel, amelyek örökre megváltoztatják az életedet!

Végtelen szeretettel és fénnyel,

Az angyalok és a Teremtő

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Angyali Üzenetek és Hálaadás kártya

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/