Chamuel Arkangyal üzenete a reményről

Chamuel Arkangyal üzenete a reményről

Kedves Fénylő Lelkek,

Ma Chamuel Arkangyal, a szeretet és az együttérzés arkangyala hozza el nektek a remény üzenetét. Ő az, aki segít feltárni a szeretetet szívetekben és erősíti a bízalmatokat, hogy minden jóra fordul.

A következő napok során készüljetek fel arra, hogy a remény energiái áthatják életeteket. Chamuel Arkangyal segíteni fog abban, hogy meglássátok a szeretet és a remény jeleit a mindennapokban. Lehet, hogy váratlanul szeretetteljes pillanatok érkeznek, vagy új kapcsolatok és lehetőségek bukkannak fel, amelyek megerősítik a hiteteket a jövőben.

Ima a Reményteli Jövőért:

“Ó, Chamuel Arkangyal,
Köszönöm, hogy a remény hírét hoztad nekem.
Áraszd rám a szeretet és a remény energiáit,
Tölts el bizalommal és optimizmussal.
Segíts nekem meglátni a szeretet csodáit életem minden területén,
És erősítsd bennem a hitet, hogy minden jóra fordul.”

Remény mantra a mai napra:

“A remény és a szeretet vezetnek ma engem.
Chamuel Arkangyal támogat és bátorít az utamon.
Bízom az élet ajándékaiban, és tudom, hogy minden a legjobbra fordul.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal, hogy Chamuel Arkangyal remény és szeretet áldása mindenkit elérjen, akinek szüksége van rá. Írd meg a “Köszönöm” szót a kommentben, hogy Chamuel Arkangyal energia személyesen is megtaláljon téged ebben a békés és reményteli időszakban!

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Chamuel Arkangyal mindig velünk van, készen áll, hogy segítsen nekünk a szeretet és a remény megtalálásában és megerősítésében!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Gábor

Az élet fénye: egy mantra, ami minden akadályt legyőz

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével