Csak kérned kell, és teljesítjük: az angyalok most segítségedre sietnek!

Csak kérned kell, és teljesítjük: az angyalok most segítségedre sietnek!

Szeretett Lelki Társam,

Az Univerzum titokzatos módon működik, és talán nem is olyan véletlen, hogy éppen most ezt az üzenetet olvasod. A benned rejlő Isteni Lény az, aki ma idevezetett minket. Kérj, és megadatik – ez a szlogen, ami most hozzád szól!

Jövendőmondás a következő napokra:

Az energiák most kivételesen erősek. Számíthatsz egy váratlan hívásra, egy ajánlatra vagy egy olyan lehetőségre, amit régóta vársz. Még az is lehet, hogy egy régi ismerős fog keresni, aki újra napsütést visz az életedbe. Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen pozitív dolog is történik, annak a mértéke csak azon múlik, milyen erővel kérsz és milyen tisztasággal fogadsz.

Angyali üzenet a mai napra:

“Szeretett Gyermekünk! Itt vagyunk, melletted állunk, és segítünk az életed nehézségeiből kikerülni. Ne hagyd, hogy a kétségek és félelmek elhomályosítsák a látásod; tartsd nyitva a szemed és a szíved, és vedd észre az áldásokat, amelyek éppen most érkeznek meg hozzád.”

Az energiák nagyon erősek, de egy “köszönöm” szóval megsokszorozhatod őket. Írj egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsabban érkezzen az áldás, és hogy ezt az energiát még több emberhez eljuttathassuk!

Oszt meg ezt az üzenetet és segíts azokon, akiknek most erre van szükségük. Az áldások sokszorozódnak, ha megosztod őket.

Áldásokban gazdag, csodálatos napokat kívánunk!

A Mennyek Angyalai

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK