Csütörtök a Te napod, ma minden sikerül, anyagi segítség érkezik hozzád!

Csütörtök a Te napod, ma minden sikerül, anyagi segítség érkezik hozzád!

Drága Lélektársaim,

Amikor a csillagok kedvezően állnak és az Univerzum a mi oldalunkon áll, akkor tudjuk, hogy valami különlegesre számíthatunk. Csütörtök van, és most ezt az érzést érezheted. Engedd meg, hogy kibontsam számodra ezt a napot, és bemutassam, hogy miért érdemes ma különösen örülni!

A 2023.09.07. Napról:

A numerológia misztikus üzeneteket közvetít számunkra, amelyek mélyebbre vezetnek lényünk mélységeibe. A 2023-at vizsgálva a 2+0+2+3 összege a 7-es számot eredményezi, amely a spirituális megértés, a tudatosság és a belső bölcsesség szimbóluma. Ma tehát érdemes mélyebbre ásni magunkban. A hónap és nap száma pedig a 9 és 7 kombinációjából egy erőteljes, áttörést hozó energiát közvetít, ami a mai napban anyagi áldások formájában is megnyilvánulhat.

Jupiter a Szűzben

A bőség bolygója, a Jupiter, most a Szűz jegyében áll, ami a munka, a szolgálat és a részletek iránti elkötelezettséget képvisel. Ez az állás optimális arra, hogy anyagi jutalmakat kapjunk a kemény munkánkért és az odaadásunkért. A Szűzben álló Jupiter támogatja a precíz, részletekbe menő munkát, és jutalmazza azokat, akik elkötelezettek céljaik elérése iránt.

Aranyeső az égen

A mai nap során érdemes figyelni az apró jelekre, melyek anyagi áldásokat hozhatnak eléd. Ez lehet egy váratlan pénzügyi ajánlat, egy régi tartozás visszafizetése vagy akár egy új munkalehetőség. Bízz az égi segítőkben és légy nyitott minden lehetőségre!


Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ezen szavak mélyen megérintettek, vagy ha valamilyen módon segítségedre voltak ma, kérlek, oszd meg gondolataidat velünk a kommentek között. Hálás lennék, ha elmesélnéd, hogyan hatott rád ez a cikk.

Ne feledd, az Univerzum sosem hagy cserben, és a megosztásokkal még erősebbé válik az üzenet ereje. Ha érezted az írás erejét és segített neked, kérlek, oszd meg azt is barátaiddal. Ha tetszett ez az üzenet és úgy érzed, másoknak is hasznára válhat, tedd közzé, hadd érje el azt a sok-sok lelket, akik számára ma készült!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK