Csütörtök éjszakai áldások: Az angyalok munkában vannak, mialatt te pihensz!

Csütörtök éjszakai áldások: Az angyalok munkában vannak, mialatt te pihensz!

Kedves Olvasónk!

Minden egyes este, amikor a fejünket álomra hajtjuk, egy másik világ kezd el dolgozni mellettünk – a láthatatlan, az égi világ, ahol az angyalok sosem szünetelnek. Ma éjszaka, csütörtök este különösen erős áldások várják azokat, akik nyitott szívvel és hittel térnek nyugovóra.

A sokféle gond és nyugtalanság, ami napközben terhel minket, sokszor nem hagyja, hogy mélyen aludjunk. De tudnod kell, hogy az égiek most éppen veled vannak, és mialatt alszol, áldásokkal töltik fel a lelkedet és az életedet. Az angyaloknak különleges kapcsolatuk van az alvás és az álmok világával. Ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy az égi lények üzeneteit fogadd el.

Jövendőmondás a következő napokra:

Mint ahogyan a hajnal előtti óra a legsötétebb, úgy van ez az életedben is. Azonban az elkövetkezendő napokban váratlan, de annál édesebb pillanatok várnak rád, amik az éjszaka mélyéről érkező áldásoknak köszönhetőek. Egy elveszettnek hitt kapcsolat újraéled, egy régen várt hír végre megérkezik, és egy régóta tervezett dolog végre elindul. Légy türelmes és fogadd el az angyalok áldásait!

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága Gyermekem, mialatt alszol és álmaid között lebegsz, melletted vagyok. Az álmaidba csempészett üzenetekkel és az éjszaka csendjében adott áldásokkal szeretném megmutatni neked, mennyire fontos vagy számomra. Pihenj, és hagyd, hogy szeretetemmel körülvegyelek.”

Érezd, hogy az angyalok körülvesznek, és áldásokkal halmoznak el. Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet éppen most talált rád, oszd meg másokkal is, hogy ők is átélhessék az éjszakai áldások csodáját. Írj egy “köszönöm” szót kommentben, és fogadd el az ég további áldásait!

Az angyalok mindig velünk vannak, különösen az éjszaka csendjében. Aludj ennek tudatában, és fogadd el az égi ajándékokat!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK