Elérkezett a várva várt pillanat, most kell kérned az angyalaidtól, mert egy kérésed megvalósul!

Elérkezett a várva várt pillanat, most kell kérned az angyalaidtól, mert egy kérésed megvalósul!

Kedves Olvasóink, a hit által teremtő Lelkek!

Egy olyan különleges napra ébredtünk, amelyet sokan közülünk régóta vártak. E nap üzenete egyszerű, de annál mélyebb: Elérkezett a várva várt pillanat, amikor szívből kérheted angyalaidtól azt a kívánságot, amely leginkább foglalkoztat. Igen, kedveseim, egy kérésed megvalósulásának ideje van itt!

“Amikor Isten időzítése tökéletesen összeáll, nincs az a kérés, ami túl nagy vagy lehetetlen lenne. Angyalaid készen állnak arra, hogy közbenjárjanak az érdekedben, és segítsenek megvalósítani azt, amire szíved mélyén vágysz!”

Ebben a csodálatos folyamatban az Írás is erőt ad nekünk. A János evangéliuma így szól: “És bármit kértek az én nevemben, megteszem, hogy az Atya dicsőüljön meg a Fiúban.” (János 14:13) Ez a vers arra emlékeztet bennünket, hogy ha összhangban állunk Isten akaratával, és hiszünk abban, hogy kérésünk jó és igaz, akkor az angyalok munkához látnak, hogy megvalósítsák vágyainkat.

Az üzenet szerint ezen a napon és a következő időszakban az angyalok különösen figyelnek ránk, és a kérésünk, amennyiben az összhangban áll a világegyetem tervével, és tiszta szívből származik, gyorsabban megvalósulhat, mint valaha. Ez a pillanat arra hív, hogy mélyedj el magadban, ismerd fel szíved legigazabb vágyait, és bízzál az angyalokban, hogy segítenek neked ezen az úton!

Zárjuk ezt az inspiráló napot egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk és hűséges Angyalaink,

Hálás szívvel állunk előtted ezen a csodálatos napon, amikor a várva várt pillanat elérkezett. Kérünk, hallgasd meg kérésünket, és segíts nekünk abban, hogy az általunk kívánt jó megvalósuljon életünkben. Add, hogy szívünk tiszta legyen, vágyaink pedig összhangban álljanak Veled és a világegyetem tervével. Bízunk benned és angyalaidban, tudva, hogy minden, amit teszel, a mi legnagyobb javunkat szolgálja!

Ámen.

Kedves Barátaim, bízzatok abban, hogy ez a nap valóban a ti napotok. Forduljatok bátran angyalaitokhoz, és osszátok meg velük szívetek legmélyebb vágyait. Legyetek nyitottak arra, hogy fogadjátok az univerzum ajándékait, és higgyetek abban, hogy az, amire igazán vágytok, valóra válhat.

Szeretettel és hit által inspirált kívánságokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!