Elveszem a rosszat az életedből, helyette megtöltöm jóval és áldásokkal!

Elveszem a rosszat az életedből, helyette megtöltöm jóval és áldásokkal!

Kedves Lelki Utazó!

Ebben a pillanatban az Univerzum szeretetteljes rezgésein keresztül egy csodálatos üzenet érkezik hozzád. Ebben az üzenetben az angyalok tanításai kijelentik: a régi terhek, melyek nyomasztottak, eltávoznak, és helyüket az új, pozitív energiák veszik át. Ha eddig úgy érezted, hogy a sors gyakran nem volt kedvező veled szemben, most valami különleges, soha nem látott fordulat következik!

Jövendőmondás a következő napokra:

“Ahogy telnek a napok, egyre több pozitív változást fogsz tapasztalni magad körül. Talán egy váratlan hívás, egy kedves üzenet, vagy egy olyan ajándék ér, amitől elakad a szavad. A szelek változását érezheted, és a reggeli napfény is melegebbnek tűnik. A következő napokban az élet apró csodáit fogod tapasztalni, ami erősíti benned, hogy valóban egy új fejezet kezdődött életedben.”

Az Égiek Angyala így szól hozzád:

“Szeretett lelkem, eljött az idő, hogy leválaszd magadról a régi terheket. Én itt vagyok, hogy segítsek ebben. Az életedet megtöltöm jóval és áldásokkal, melyekhez foghatót talán még sosem tapasztaltál. Bízz bennem, és engedd, hogy az energiáim átjárjanak!”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet neked szól, hagyd ott a “köszönöm” szót a kommentek alatt. Ezzel nem csak az áldást fogadod el, hanem mások számára is útmutatást nyújtasz.

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesüljenek ebben az égi áldásban. Az angyalok mindig veled vannak, és minden lépésednél támogatnak!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK