Erős teremtő energiák vannak jelen, az angyalok ereje ma a Tiéd!

Erős teremtő energiák vannak jelen, az angyalok ereje ma a Tiéd!

Kedves Lelki Társaim!

Mai üzenetünk egy olyan izgalmas és reményteljes lehetőségről szól, amely mindenki számára elérhető ezen a csodálatos napon: erős teremtő energiák vannak jelen, az angyalok ereje ma a tiéd!

„Amikor elkezdesz hinni, és lépéseket teszel a hit által, aktiválod Isten erejét az életedben. És ma, az angyalok és az égi segítők különleges jelenlétével még erőteljesebbé válik ez az erő.”

Emlékezzünk a Biblia szavaiba is, amelyek erőt és bátorítást adnak nekünk ezen az úton: „Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem.” (Filippiek 4:13) Ez a vers tökéletesen kifejezi azt a hatalmas erőt, ami a hitünkön keresztül érhető el számunkra, amikor az angyalok segítségét kérjük.

Ebben az időszakban egyedülálló lehetőség nyílik meg előttünk, hogy kapcsolatba lépjünk az angyalokkal és az általuk közvetített teremtő energiákkal. Ezek az energiák segítenek feloldani régi korlátainkat, megújítani lelki erejünket, és elősegíteni, hogy valóra váltsuk a legmélyebb vágyainkat és céljainkat.

Most pedig engedjük meg magunknak, hogy ezen a különleges napon röviden imádkozzunk:

Drága Mennyei Atyánk és Hűséges Angyalaink!

Hálát adunk neked azért a végtelen erőért és szeretetért, amit nap mint nap árasztasz ránk. Nyisd meg szívünket és elménket, hogy befogadhassuk azokat az erős teremtő energiákat, amelyek ma rendelkezésünkre állnak. Segíts, hogy harmoniában legyünk veled, és a teremtés minden szépségével. Áldd meg erőfeszítéseinket, hogy azok gyümölcsözőek legyenek, és vezess minket a legmagasabb jó felé.

Ámen.

Kedves Olvasóim, legyetek nyitottak ma arra, hogy befogadjátok az angyalok erejét és támogatását. Higgyetek abban, hogy képesek vagytok csodálatos dolgokat teremteni, és ne feledjétek, hogy nem vagytok egyedül ebben az utazásban. Az angyalok és az égi segítők mindig veletek vannak, készen arra, hogy támogassanak benneteket minden lépésetekben!

Hittel teli és erővel áradó napot kívánok,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!