Erőt adó üzenet a mai napra: A mai napon ezerszeres teremtő energia vesz körül bennünket, a legszebb kívánságaink ma megvalósulnak!

Erőt adó üzenet a mai napra: A mai napon ezerszeres teremtő energia vesz körül bennünket, a legszebb kívánságaink ma megvalósulnak!

Kedves Olvasóink!

Ma egy különleges napra ébredtünk, ahol a teremtő energia ezerszeres erővel ölel körül minket, megnyitva az utat azok előtt, akik készen állnak arra, hogy legszebb álmaikat valóra váltsák. Ez a nap kivételes lehetőséget kínál számunkra, hogy bekapcsolódjunk ebbe az energiába, és teljes mértékben kihasználjuk annak bőségét!

“Amikor Isten teremtő energiáját érezzük magunk körül, bármit megtehetünk. Ez az energia nem csak belső erőt és motivációt ad nekünk, hanem megnyitja a kapukat az áldások és a csodák előtt, amelyek csak arra várnak, hogy birtokba vegyük őket!”

A Biblia is megerősíti ezt az ígéretet, ahogy olvashatjuk Márk evangéliumában: “Azért mondom nektek: Minden, amit csak kértek imádkozva, higgyétek, hogy megkapjátok, és meglesz az nektek.” (Márk 11:24) Ez a vers bátorít minket arra, hogy bízzunk Isten ígéreteiben, és hittel közelítsünk felé az imáinkban és vágyainkban.

A mai napon különösen erős lesz a teremtő energia, amely lehetőséget ad arra, hogy a gondolataink és szándékaink gyorsabban materializálódjanak. Legyen szó pénzügyi áttörésről, új kapcsolatok kialakításáról, vagy egy régóta vágyott cél eléréséről, ma minden lehetséges, ha nyitott szívvel és hittel élünk.

Itt van egy erőteljes mantra, amit ma elmondhattok, hogy maximálisan kihasználjátok ezt a csodálatos energiát:

“Én vagyok a teremtés ereje. Minden, amit szívemből kívánok, az Univerzum örömmel teljesíti. Ma a gondolataim és szándékaim valósággá válnak, mert Isten végtelen bősége által megáldott vagyok!”

Zárjuk ezt a csodálatos napot egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel köszönjük ezt a csodálatos napot, amikor a teremtő energia szabadon áramlik körülöttünk. Segíts nekünk, hogy bízva és hittel éljünk, hogy minden szép kívánságunkat, amit a szívünkben hordozunk, megvalósíthassuk. Add, hogy minden cselekedetünkkel és gondolatunkkal Téged dicsőítsünk, és köszönjük azokat az áldásokat, amiket ma elénk helyezel!

Ámen.

Kedves Olvasóim, használjátok ezt a mantrát és imádkozzatok ezzel az imával, hogy felkészüljetek arra, hogy ma valóban minden lehetséges. Engedjétek, hogy a teremtő energia átjárjon benneteket, és hozzon el mindent, amiért imádkoztatok.

Szeretettel és bőséggel,

Gábor

Angyai mesék


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!