Erőt adó üzenet, amely kisegít a jelenlegi nehéz helyzetből. Nem véletlen, hogy épp most olvasod!

Erőt adó üzenet, amely kisegít a jelenlegi nehéz helyzetből. Nem véletlen, hogy épp most olvasod!

Drága Olvasó!

A világban számos kihívással és próbatétellel találkozhatunk. Bizonyos időszakokban úgy érezzük, hogy a terhek alatt összeroskadunk. De itt és most azt az üzenetet hoztuk neked, amit talán a leginkább vártál és szükséged van rá. Az ősi bölcsességek tanításaival a szívünkben szeretnénk megosztani ezt az erőt adó szellemi táplálékot.

A kihívások nem azért vannak, hogy elbukj rajtuk, hanem hogy fejlődj, és erősödj általuk. Az élet útja sokszor hullámzó, de mindegyik emelkedő és lejtő tanít valamit.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

Ahogyan a következő napok elkövetkeznek, egy váratlan segítség fog az öledbe hullani. Ez lehet egy barát meglepő gesztusa, egy idegen mosolya, vagy egy inspiráló könyv, ami véletlenül a kezedbe kerül. De amikor megtörténik, tudni fogod, hogy az Univerzum hallotta a hívásodat és válaszolt rá. Fogadd el ezt az ajándékot nyitott szívvel.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Gyermekem, ne feledd, hogy soha nem vagy egyedül. Még a legnehezebb pillanatokban is ott vagyok melletted, és veled vagyok minden lépésednél. Higgy a saját belső erejedben és az égiek végtelen szeretetében, mely folyamatosan körülvesz. Az élet próbatételei nem tartanak örökké, és tudom, hogy erősebbé és bölcsebbé válsz általuk.”

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet éppen most talált rád, oszd meg szeretteiddel és barátaiddal, hogy ők is erőt meríthessenek belőle. Írj egy “köszönöm” szót kommentben, hogy még több áldás és erő érkezzen az életedbe!

Az élet kihívásai mögött mindig rejtőzik egy ajándék. Légy nyitott arra hogy meglásd, és elfogadd!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK