Erőt adok Neked, és eltörlök mindent ami rossz az életedben, helyette bőséggel áldalak meg!

Erőt adok Neked, és eltörlök mindent ami rossz az életedben, helyette bőséggel áldalak meg!

Kedves Olvasó,

Tudom, hogy az élet néha nehéz lehet, és sokszor úgy érezzük, mintha minden a fejünkre szakadna. A gondok és a problémák olyanok, mint egy sötét felhő, amely árnyékot vetnek az életünkre. De ma van egy különleges üzenetem a számodra. Az angyali királyság ma erőt küld neked, hogy legyőzd az élet kihívásait, és helyette áldásokat és bőséget vonzz be az életedbe.

Angyali jövendőmondás

A mai nap egy új kezdet számodra Az angyalok megnyitják számodra az ég kapuit, és lehetővé teszik, hogy elengedd az összes negatív energiát és gondolatot, amely eddig visszatartott. Ezt a támogatást az angyali királyságtól kapod, és még erősebbé tesz téged.

Az életedben megjelenő bőség ma meghaladja a legvadabb elképzeléseidet is. Nem csak anyagi bőségben lesz részed, hanem lelki bőségben is. Képes leszel arra, hogy mélyebb kapcsolatokat alakíts ki az emberekkel, és ma olyan helyzetekbe kerülsz, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy növekedj és fejlődj.

Mantra

Ismételd el ezt a mantrát napközben, hogy fokozd az angyali királyság erejét az életedben:

Akkor vagyok a legerősebb, amikor az angyalok támogatnak engem. Elengedem a múltam rossz emlékeit, és nyitott vagyok a bőségre és az áldásokra.

Kérés az Angyali Királysághoz

Drága Angyalaim, köszönöm, hogy velem vagytok, és hogy támogattok engem ezen az úton. Kérlek, hogy segítsetek nekem elengedni az életem negatívumait, és segítségetekkel teljen meg bőséggel és szeretettel. Hálás vagyok mindenért, amit értem tesztek. Köszönöm. Ámen!


 

Ima a Bőségért és az Áldásokért

Drága Mennyei Atya és Szeretett Angyalaim,

Köszönöm, hogy ma is velem vagytok és körülveszitek szeretetetekkel életem minden pillanatát. Hálásan köszönöm a lélegzetet, amit veszek, az életet, amit élvezek, és az áldásokat, amikkel elhalmoztok.

Eljöttem ma hozzátok, teljes szívvel és nyitott lélekkel, hogy kérjem a segítségeteket és támogatásotokat. Tudom, hogy az életem néha tele van kihívásokkal és akadályokkal, de tudom is, hogy ti mindig itt vagytok, hogy segítsetek nekem ezekkel megbirkózni.

Kérem, hogy segítsetek nekem elengedni minden félelmet, aggódást és negatív gondolatot, amelyek visszatartanak az életemben. Töltsétek meg szívemet bőséggel, szeretettel és örömmel. Adjatok nekem erőt, bátorságot és bölcsességet, hogy meghozzam a helyes döntéseket és pozitív változásokat hozzak az életembe.

Drága Angyalaim, köszönöm, hogy közbenjártok értem, és megnyitjátok számomra az ég kapuit. Hálás vagyok a végtelen szeretetetekért és támogatásotokért. Tudom, hogy ti mindig velem vagytok, és segítitek a fejlődésemet és növekedésemet.

Köszönöm, hogy segítitek nekem felismerni az életemben lévő áldásokat és bőséget. Kérem, adjatok nekem lehetőséget, hogy mindig értékeljem és megbecsüljem ezeket az ajándékokat.

Kérlek benneteket, hogy segítsetek mindenkinek, aki olvassa ezt az imát, hogy megkapják azokat az áldásokat és a bőséget, amelyekre szükségük van. Töltsétek meg az életüket szeretettel, fényrel, békével és örömmel.

Köszönöm, Mennyei Atya, és köszönöm, Szeretett Angyalaim. Ámen.


Kedves Olvasónk, emlékezz rá, hogy nem vagy egyedül ezen az úton. Az angyalok mindig veled vannak, és támogatják a növekedésedet és fejlődésedet. Engedd meg magadnak, hogy elengedd a múlt rossz dolgaitól, és fogadd be a jövőbeni bőséget és áldásokat. Köszönöm, hogy velem voltál ma!

Az üzenet megosztásával növelheted az áldás erejét, és biztosíthatod, hogy elér mindenkit akinek szüksége van rá, és az áldás valóra válik!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK