Ez az angyalhívó ima, ennek segítségével magad mellé állíthatod őrangyalod!

Ez az angyalhívó ima, ennek segítségével magad mellé állíthatod őrangyalod!

Kedves Olvasóink!

Mai üzenetünk egy különleges eszköz bemutatására szolgál, mely segítségével közelebb hozhatjuk magunkhoz őrangyalunkat. Ez nem más, mint az angyalhívó ima, egy mély spirituális gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy érezd és tapasztald angyalod jelenlétét, útmutatását és védelmét életedben.

“Amikor szándékosan keresed Isten jelenlétét az életedben, akkor nyitod meg leginkább a szívedet az Ő végtelen szeretetének és az Ő angyalainak segítségének. Az angyalhívó ima nem csak egy beszéd, hanem egy kapu, ami lehetővé teszi, hogy Isten angyalai közvetlenül segíthessenek és támogassanak téged!”

A Szentírás is megerősíti az angyalok jelenlétét és segítő szándékát. A Zsoltárok könyvében olvashatjuk: “Mert angyalainak parancsol felőled, hogy őrizzenek meg téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11) Ez a vers nem csupán Isten gondoskodását bizonyítja felénk, hanem azt is, hogy az angyalok készen állnak, hogy segítsenek nekünk minden lépésünkben!

Az elkövetkező időszakban sokan közületek tapasztalni fogják az angyali közelség megnövekedett jeleit. Ezek az élmények mélyebb megértést és világosságot hoznak majd, különösen azokban a pillanatokban, amikor szükség van a lelki útmutatásra. Az angyalhívó ima erős eszköz lesz a kezetekben, hogy elősegítsétek ezt a kapcsolatot, és erősítsétek a kommunikációt a mennyei segítőitekkel.

Íme egy példa az angyalhívó imára, amelyet használhatsz:

Drága Őrangyalom, hívlak és köszöntöm Téged, aki Isten szeretetéből adatott nekem, hogy vezessen és védelmezzen. Nyisd meg szívem és elmém, hogy érezzem jelenlétedet és halljam útmutatásodat. Állj mellém a mindennapokban, vigyázz lépteimre, és segíts nekem a bölcsesség és szeretet útján járni. Adj erőt, hogy szembenézzek minden kihívással, és higgyem, hogy veled minden lehetséges!

Ámen.

Kedves Barátaim, küldjétek tovább ezt az üzenetet annak, akinek szüksége lehet rá, és használjátok az imát rendszeresen, hogy megerősítsétek kapcsolatotokat őrangyalotokkal. Bízzatok abban, hogy minden ima, amit szívből mondtok ki, meghallgatásra talál, és hogy az angyalok mindig készen állnak, hogy támogassanak titeket az élet útvesztőiben!

Szeretettel és angyali útmutatással,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!