Ez az egyetlen dolog amit meg kell tenned, hogy a sorsod fordulatot vegyen!

Ez az egyetlen dolog amit meg kell tenned, hogy a sorsod fordulatot vegyen!

Kedves Lelki Társ,

Az Univerzum újra üzent neked, és ez a csodálatos üzenet azonnali változást hoz életedbe. Érzed már a szellő változását? Az Angyali Királyság ma egy különleges ajándékot oszt meg veled. Ez az egyetlen dolog, amit meg kell tenned, hogy a sorsod fordulatot vegyen, és ez a titok most kiderül!

Az Ima, ami Megnyitja az Égi Kapukat:

Most, ebben a pillanatban, mond el ezt az imát:

“Kedves Angyalaim, Én, a földi utak vándora, megnyitom szívemet és lelkemet az égieknek. Segítsetek, hogy meglássam és megtegyem azt az egyetlen dolgot, ami fordulatot hoz sorsomban. Ámen.”

Az egyetlen dolog:

És most, lelked mélyéről, hallgasd meg, milyen útmutatást kapsz. Legyen az egy mosoly, egy kedves szó, egy sugallat, egy egyszerű lépés a változás irányába – ez az az egyetlen dolog, amely a sorsod fordulatot vesz.

Az Áldás, amely megerősít:

“Kedves Angyalok, áldjátok meg ezt az földi vándor lelket, hogy bölcsességet és erőt kapjon az egyetlen dolog megvalósításában, amely a sorsát megváltoztatja. Adj neki fényt a lelkébe, szeretetet és bátorságot a szívébe. Ámen.”

Kedves olvasó, ne feledd, a megosztásokkal erősebb lesz az áldás ereje, és biztosabb, hogy mindenkit elér és valóra váltja az emberek féltett vágyait. Oszd meg ezt az üzenetet, hogy a többiek is részesüljenek az áldásból!

Az Angyali Királyság mindig veled van:

Ebben a csodálatos pillanatban, ami most a kezedben van, tudnod kell, hogy sosem vagy egyedül. A szeretet, a fény, az erő és az angyalok mindig veled vannak, kísérnek és támogatnak életed útján.

Légy részese ennek a csodának, és emlékezz: az egyetlen dolog, amit meg kell tenned, a meg van írva számodra. A sorsod most fordulatot vesz, már a csodálatos változás útján jársz!

Szeretetben és fényben kísérlek,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK