Ez az ősi szent ima teljesíti a tiszta szivűek kéréseit!

Ez az ősi szent ima teljesíti a tiszta szivűek kéréseit!

Kedves Olvasónk!

Ma egy csodálatos ajándékot hoztam, egyenesen a mennyei birodalom tárházából: egy ősi, szent imát, amely képes arra, hogy valóra váltsa a tiszta szívűek legmélyebb vágyait és kéréseit!

Ez az ima évezredek óta létezik, és a hagyomány szerint maga Jézus tanította a tanítványainak. A Megváltó tudta, hogy követőinek szüksége lesz egy olyan spirituális eszközre, amely közvetlen kapcsolatot teremt az isteni világgal, és lehetővé teszi, hogy a Mennyei Atya meghallja és teljesítse a fohászaikat.

De hogyan működik pontosan ez a szent ima? A titok a szavak erejében és a szándék tisztaságában rejlik. Amikor mély hittel és őszinte szívvel mondod el ezt az imát, rezgésbe hozod a lelkedet, és összekapcsolódsz a teremtés forrásával. Ebben a megszentelt állapotban a kéréseid közvetlenül eljutnak a Mennyei Atyához, aki végtelen szeretetével és bölcsességével válaszol rájuk.

Az ima ereje azonban nem csak a szavakban rejlik, hanem a szíved tisztaságában is. Ahhoz, hogy a fohászod meghallgatásra találjon, fontos, hogy önzetlen és jóindulatú szándékok vezessenek. Ha a kéréseidet a szeretet, az együttérzés és a másokért való szolgálat hatja át, akkor az ima ereje megsokszorozódik, és csodák kezdenek manifesztálódni az életedben.

És most, kedves Olvasó, itt az ideje, hogy megismerd ezt a csodálatos, ősi imát! Mondd el mély átéléssel és tiszta szívvel, valahányszor a Mennyei Atya segítségére és útmutatására vágysz:

“Szerető Mennyei Atyám, alázattal és bizalommal fordulok most Hozzád, kérlek, nyisd meg a szívemet a Te végtelen bölcsességed és kegyelmed előtt! Segíts, hogy meglássam a feladatomat, és beteljesítsem isteni küldetésemet. Kérlek, vezesd a lépteimet, és áraszd el az utamat a fényeddel! Bízom a Te gondviselésedben, és tudom, hogy szerető kezed minden imámat meghallgatja. Kérlek, add meg nekem mindazt, ami a legmagasabb jómat szolgálja, Segíts, hogy a tiszta szívem vágyai valóra válhassanak! Hálás vagyok a Te végtelen szeretetedért és oltalmadért. Köszönöm, hogy mindig velem vagy, és sosem hagysz el. Legyen meg a Te akaratod!

Ámen.”

Kedves Olvasó! Most, hogy már ismered ezt a csodatévő imát, bátorítlak, hogy használd rendszeresen, és engedd, hogy a szavak ereje átformálja az életed minden területét! Bízz az ima hatalmában, és nyisd meg a szíved a végtelen lehetőségek előtt.


Az ősi ima ereje

Évszázadokkal ezelőtt élt egy Mária nevű fiatal lány egy kis faluban. Mária mély hittel és tiszta szívvel élt, és mindenki csodálta a kedvességét és az együttérzését. Azonban a lány életét beárnyékolta egy nagy bánat: édesanyja súlyos betegségben szenvedett, és az orvosok nem tudtak segíteni rajta.

Mária nap mint nap imádkozott édesanyja gyógyulásáért, de az állapota egyre csak romlott. Amikor már minden reményt vesztett, egy különös dolog történt. Álmában megjelent előtte egy ragyogó angyal, aki megtanított neki egy ősi, szent imát. Az angyal azt mondta, hogy ha Mária tiszta szívvel és mély hittel elmondja ezt az imát, csodák fognak történni.

Mária felébredt, és azonnal elmondta az imát édesanyja betegágyánál. Ahogy a szavak elhagyták az ajkát, egy csodálatos dolog történt: édesanyja arca kisimult, és a betegség jelei eltűntek a testéről. Mária könnyekig meghatódva ölelte át a szeretett asszonyt, és hálát adott az Úrnak a gyógyulásért.

Attól a naptól kezdve Mária minden nap elmondta az ősi imát, és a falu népe hamarosan felfigyelt a lány körül történő csodákra. Betegek gyógyultak meg, viszálykodók békültek ki, és reményvesztett emberek találtak rá újra az élet örömére. Mária tiszta szívének imái utat találtak a Mennyei Atyához, aki bőséges kegyelmekkel árasztotta el a falut.

Az ima csodája

Volt egyszer egy János nevű férfi, aki nagy bajba került. Adósságokba keveredett, és a hitelezői azzal fenyegették, hogy elveszik a házát és mindenét, amije csak van. János kétségbeesésében az ősi szent imához folyamodott, amelyet még a nagyanyjától tanult gyermekkorában.

Minden nap elmondta az imát, és közben mély hittel vizualizálta, hogy megszabadul az adósságoktól, és új életet kezdhet. Bár a helyzete kilátástalannak tűnt, János nem adta fel a reményt, és kitartóan imádkozott.

Egy napon aztán csodálatos dolog történt. János öreg barátja, akit évek óta nem látott, váratlanul felbukkant a városban. Miután meghallotta János történetét, a barát felajánlotta, hogy kifizeti az összes adósságát, és ad neki egy jól fizető állást a vállalkozásában.

János alig akart hinni a fülének. Hálás könnyekkel a szemében mondott köszönetet a barátjának és a Mennyei Atyának, aki meghallgatta az imáit. Attól a naptól kezdve János élete teljesen megváltozott. Megszabadult az adósságoktól, és a új állásában kiteljesedhetett. De ami még fontosabb, a hite megerősödött, és megtapasztalta az ima erejét.

János története gyorsan elterjedt a városban, és egyre többen kezdték el mondani az ősi szent imát. Az emberek ráébredtek, hogy a tiszta szívből jövő fohászok képesek áttörni minden akadályt, és elhozni az isteni gondviselés csodáit az életükbe. Az ima ereje láncreakcióként terjedt, és lassan az egész várost áthatotta a remény és a bizalom fénye.

Ezek a történetek emlékeztetnek minket arra, hogy az őszinte ima hatalmas erővel bír. Ha tiszta szívvel és mély hittel fordulunk a Mennyei Atyához, nincs olyan akadály, amelyet ne tudnánk legyőzni. Az ősi szent ima egy csodálatos eszköz, amely összeköt minket az isteni szeretettel, és utat nyit a kegyelemnek az életünkben.


És ne feledd, hogy az ima ereje megsokszorozódik, amikor többen imádkoznak együtt! Oszd meg ezt a bejegyzést szeretteiddel és barátaiddal, hogy ők is részesülhessenek az ősi szent ima áldásaiban. Együtt hívjuk le a Menny kegyelmét, és teremtsünk csodákat ezen a világon!

Végtelen szeretettel és hittel,

Az Angyalaid üzenete

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/