Ezzel a módszerrel tedd le a lelki terheidet: Add át gondjaidat az égi angyaloknak és tündéreknek!

Ezzel a módszerrel tedd le a lelki terheidet: Add át gondjaidat az égi angyaloknak és tündéreknek!

Drága Testvérünk,

Az életben gyakran találjuk magunkat nehéz és terhes időszakokban, amikor úgy érezzük, nem tudjuk tovább cipelni a terheinket. Azonban létezik egy csodálatos és egyszerű módszer, amely a hatékonyan segít megkönnyíteni a szívünk terheit. Engedd meg nekem, hogy bemutassam ezt a módszert, és végig vezesselek a felszabadulás ösvényén!

Az Angyalok és Tündérek módszere:

  1. Ülj le egy csendes, békés helyre, ahol nem zavarnak. Lélegezz mélyeket és engedd el a nap feszültségeit.

  2. Hunyd le a szemed, és képzeld el, hogy egy gyönyörű, világító angyal vagy tündér áll melletted.

  3. A kezedben tarts egy képzeletbeli ládikát vagy dobozt, amibe belehelyezed az összes gondodat, félelmedet és terhedet.

  4. Most add át ezt a ládikát az angyalnak vagy tündérnek, és mondd el neki, hogy bízol benne, és tudod, hogy elviszi terheidet a mennybe.

  5. Töltsön el mény hálával a tudat, hogy most már nem vagy egyedül ezen az úton!

Jövendőmondás a következő néhány napra

Az elkövetkező napokban érezni fogod a terheidtől való elszakadás energiáját. Egyre könnyedebben ébredsz, és a világ is ragyogóbbnak tűnik. Azok az angyalok és tündérek, akiknek átadtad a terheidet, dolgoznak a javadért, és segítenek a sors útján előrehaladni. Egy váratlan, pozitív fordulat is bekövetkezhet az életedben, amely a te hited és bizakodásod eredménye.

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet megérintett, és szeretnéd továbbadni ezt az égi segítséget másoknak is, oszd meg ezt a cikket! Az üzenet megosztásával nemcsak te, de mások is erőt meríthetnek belőle. Kommentbne írd le a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban elérjen az áldás!

Őszinte hálával és szeretettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”