Fogom a kezed, és átvezetlek a nehéz időkön! Most következik életed egyik legszebb időszaka!

Fogom a kezed, és átvezetlek a nehéz időkön! Most következik életed egyik legszebb időszaka!

Szeretett lelkem, az ég angyalai közül én vagyok az, aki most a közeledben van. Látom a küzdelmeidet, a nehéz pillanataidat és a gondterhelt napjaidat. De ne félj, mert itt vagyok melletted, és azt üzenem: Fogom a kezed, és átvezetlek a nehéz időkön!

Jóslatom szerint az elkövetkezendő napok új szellőt, reményt és lehetőségeket hoznak az életedbe. Eljön az idő, amikor a szív dobogását már nem az aggodalom ritmusa, hanem a szeretet, az öröm és a hála dallama határozza meg. Egy áttörés közeleg, amelyben megérted és meglátod a nehézségek mögötti célt és a sorsodban rejlő áldásokat.

Valóban, most következik életed egyik legszebb időszaka!

De mielőtt továbbmennél, hallgasd meg az ég angyalának üzenetét:

“Ne hagyd, hogy a félelmeid vagy kételyeid elfedjék előled az új lehetőségeket és az ég ajándékait. Bízz bennünk, mert az út, amelyen vezetünk, békéhez, jóléthez és boldogsághoz vezet. Minden egyes lépésednél melletted vagyunk, és védelmezzük, vezetjük a lelked.”

Ébredj a jövőre, ami tele van csodával és áldással! A sorsodban rejlő szépség és bőség most érkezett el. Az angyalok ébredése és az ég fénye már elérkezett hozzád. Továbbítsd ezt az üzenetet, hogy megerősítsd az áldást, és érintse meg azokat, akiknek szükségük van rá.

A cikk alján található komment szekcióban írj egy egyszerű köszönöm szót, és érezd, ahogy még gyorsabban ér el téged az áldás!

Az univerzum szeretetével és áldásaival,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK