Ha nyitott szemmel jársz, kincsekre lelsz!

Ha nyitott szemmel jársz, kincsekre lelsz!

Drága Fénylő Lélek!

Az angyalok egy lenyűgöző üzenetet hoztak számodra a mennyei birodalmakból. Ha nyitott szemmel jársz az életutadon, elképesztő kincsekre lelsz, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket! A Mindenség végtelen bölcsessége és szeretete elrejtette ezeket a kincseket a hétköznapok apró csodáiban, és most arra hív téged, hogy ébredj rá jelenlétükre.

Képzeld el, ahogy egy varázslatos térképet tartasz a kezedben, amely az önmegismerés és a spirituális fejlődés útját mutatja. Minden egyes lépés, amit megteszel ezen az úton, közelebb visz téged egy újabb kincshez – legyen az egy mélyebb felismerés, egy gyógyító kapcsolat vagy egy váratlan áldás. Az angyalok arra bátorítanak, hogy indulj el ezen az izgalmas felfedezőúton, és engedd, hogy a szíved iránytűje vezessen!

Ahhoz, hogy megtaláld ezeket a kincseket, fontos, hogy tudatosan figyelj és jelen legyél a pillanatban. Vedd észre azokat az apró csodákat, amelyek minden nap körülvesznek – egy kedves gesztus, egy gyönyörű virág vagy egy bölcs gondolat. Ezek mind a világmindenség ajándékai, amelyek emlékeztetnek téged az élet szépségére és az isteni gondviselésre. Minél inkább értékeled és megbecsülöd ezeket a kincseket, annál több áldás áramlik be az életedbe.

Ne feledd, hogy a legnagyobb kincs benned rejlik – a saját isteni lényegedben. Te egy csodálatos és egyedülálló teremtmény vagy, aki határtalan lehetőségekkel rendelkezik. Bízz a belső bölcsességedben, és engedd, hogy a szíved vezessen a legmagasabb igazságod felé. Amikor összhangban vagy a valódi önmagaddal, minden külső kincs természetes módon megjelenik az életedben.

Legyél nyitott a tanulásra és a növekedésre, még akkor is, ha néha kihívásokkal szembesülsz. Minden tapasztalat egy lehetőség arra, hogy mélyebb önismeretre és bölcsességre tegyél szert. Bízz abban, hogy a Mindenség a tökéletes időzítéssel és a tökéletes módon hozza el számodra azokat a leckéket és ajándékokat, amelyek a legnagyobb javadat szolgálják.

Mondd el ezt az imát velem:

Kedves Mennyei Atyánk!

Hálás szívvel fordulunk Hozzád, és köszönjük az angyalokon keresztül küldött csodálatos üzenetedet. Köszönjük, hogy emlékeztetsz minket arra, hogy életünk tele van elrejtett kincsekkel, amelyeket Te helyeztél el számunkra.

Kérünk Téged, nyisd fel a szemünket és a szívünket, hogy felismerjük ezeket a kincseket a hétköznapok apró csodáiban. Segíts nekünk tudatosan jelen lenni, és értékelni minden áldást, amellyel megajándékozol minket.

Add, hogy bízzunk a belső bölcsességünkben és a Te isteni vezetésedben, amely a legmagasabb jóra vezet minket. Segíts, hogy növekedjünk a hitben és a szeretetben, és hogy minden kihívásban meglássuk a lehetőséget a fejlődésre és a tanulásra.

Köszönjük, hogy a Te végtelen szereteted és gondviselésed beragyogja az életünket, és hogy a Te kegyelmed mindig velünk van. Kérünk, add meg nekünk a bátorságot és a nyitottságot, hogy felfedezzük a bennünk rejlő isteni potenciált, és hogy a fényeddel világítsunk mások számára is.

Hálát adunk Neked, Atyánk, minden csodáért és kincsért, amelyet az utunkra helyezel!

A Te nevedben kérjük mindezt.

Ámen.

Oszd meg ezt az inspiráló üzenetet mindazokkal, akik készek felfedezni az élet rejtett kincseit! Hadd induljon el egy láncreakció, amely végtelen bölcsességet és áldást szabadít fel minden érintett számára. Írd le a “köszönöm” szót a kommentekben, és ezzel fejezd ki a háládat a Mindenségnek az útmutatásért és a kegyelemért, amely minden lépésedet kíséri.

Hidd el, hogy ha nyitott szemmel és szívvel jársz, elképesztő kincsekre lelsz! Bízz az isteni tervben, kövesd a belső iránytűdet, és engedd, hogy a Mindenség fénye beragyogja az életedet, feltárva előtted mindazt a szépséget, bölcsességet és szeretetet, amely már most is jelen van.

Végtelen szeretettel és támogatással,

Az angyalok és a Mennyei Seregek

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Angyali Üzenetek és Hálaadás kártya

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/