Használd a lelki béke imáját akkor, amikor szükséged van rá. Sosem fogy ki az ereje!

Használd a lelki béke imáját akkor, amikor szükséged van rá. Sosem fogy ki az ereje!

Kedves Lelki Utazók,

A mai napra egy rendkívül erős és időtálló eszközt szeretnék veletek megosztani, amely képes megnyitni a szívünket a béke és nyugalom végtelen forrásai felé. Ez az eszköz nem más, mint a lelki béke imája. Egy olyan ima, amelynek sosem fogy ki az ereje, és mindig kéznél van, amikor a legnagyobb szükségünk van rá!

“Amikor úgy érzed, hogy a világ zajában elveszíted a békédet, emlékezz, hogy az ima az a titkos fegyver, amely közvetlenül kapcsol téged Isten végtelen békéjéhez. Használd bátran, mert sosem fogy ki az ereje.”

A Biblia számos helyen beszél az imádság erejéről és fontosságáról. Egyik ilyen igéret a Filippiekhez írt levélben található, amely így szól:

“Ne aggódjatok semmiért, hanem mindenben, imádsággal és könyörgéssel, hálaadással tegyétek ismertté kéréseiteket Isten előtt.” (Filippi 4:6)

Ez a vers arra emlékeztet minket, hogy az ima által képesek vagyunk megőrizni lelkünk békéjét még a legviharosabb időkben is.

Az üzenet szerint a közelgő időszakban különösen nagy szükségünk lesz erre a belső békére, amit az ima adhat. Sokan közülünk kihívásokkal és változásokkal szembesülnek, amelyek próbára tehetik a lelkünket és hitünket. Azonban azok, akik rendszeresen fordulnak az ima erejéhez, megtapasztalják majd, hogy ezek a kihívások nem csupán akadályok, hanem lehetőségek is a növekedésre és a személyes fejlődésre.

Íme a lelki béke imája:

Kedves Mennyei Atyánk,

Kérünk, áraszd ránk békédet és nyugalmadat ebben a zavaros világban. Segíts nekünk megtalálni a csendet és a nyugalmat a lelkünk mélyén, még a legnehezebb időkben is. Taníts meg minket arra, hogy hogyan forduljunk Hozzád teljes bizalommal és nyitott szívvel. Add, hogy az imádság által mindig megtaláljuk azt a békét, amely meghalad minden értelmet, és őrizze szívünket és elménket Krisztus Jézusban.

Ámen.

Kedves Barátaim, amikor a világ zajában elveszíteni látszotok a békéteket, ne feledjétek, hogy a lelki béke imája mindig veletek van, mint egy hűséges társ. Forduljatok hozzá bármikor, mert annak ereje sosem fogy ki. Hagyjátok, hogy az ima vezesse és erősítse lelketeket minden nap!

Szeretettel és békével,

pozitív gondolatok blog

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!