Hatalmas Égi Áldás érkezik Rád és Szeretteidre: a megosztásoddal még erősebbé válik!

Hatalmas Égi Áldás érkezik Rád és Szeretteidre: a megosztásoddal még erősebbé válik!

Drága Olvasónk,

Most, abban a szent pillanatban, amikor ezt az üzenetet olvasod, égi áldás kérését hozom el számodra. Ez nem csak rád vonatkozik, hanem a családodra és minden szerettedre is. Egy olyan ajándék ez, melyet a mennyei erők küldenek, és csak rád vár, hogy befogadd.

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy Isten szeret téged. Ő bőségesen megáldja azokat, akik Hozzá fordulnak, és készen áll arra, hogy áldásait rád és szeretteidre öntse.

Tudom, hogy sokszor kihívásokkal kell szembenézned. Ezeken a nehéz időkön is emlékezz arra, hogy az Isten kegyelme mindenkinél erősebb. Most oszd meg ezt az imát, hogy az égi áldás erősebb legyen:

“Drága Istenünk, alázattal közeledünk Hozzád, hogy áldásodat kérjük életünkre. Köszönjük a szeretetedet és a jóságodat, amely minden nap körülvesz bennünket. Kérünk, áraszd ránk bőséges áldásaidat, és tedd gazdaggá életünket szeretetben, békében és örömben. Köszönjük, hogy gondoskodsz rólunk és szeretteinkről. Ámen.”

Bármilyen nehézséggel is találkozol, az angyalok üzenetét neked küldték, hogy emlékeztessenek: az Isten áldása már úton van feléd. Megosztva ezt az üzenetet, növeled az áldás erejét, és biztosíthatod, hogy mindenkit elér.

Ezért most, miután ezt olvastad, oszd meg ezt az üzenetet. Hiszed vagy sem, ezzel megsokszorozod az áldások erejét. Engedd, hogy ez az áldás betöltse az életedet és a szeretteid életét is.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK