Hétvégén maximális angyali energia árad, amely akkor is működik, ha nem hiszel benne!

Hétvégén maximális angyali energia árad, amely akkor is működik, ha nem hiszel benne!

Kedves hittel élő Olvasóink!

A hétvégére egy különleges üzenet érkezett, amely az angyali energiák megnövekedett áradatáról szól. Ezen napokon az angyali energia annyira erős, hogy akkor is érezhető lesz, ha valaki nem áll készen a hitre vagy még keresi útját a spiritualitás világában. Emlékeztet bennünket a szentírás:

“Az ő angyalainak parancsol felőled, és kézen hordoznak téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőbe!” (Zsoltárok 91:11)

Ez a bibliai igéret biztosítékul szolgál arra, hogy az angyalok mindig mellettünk állnak, készen arra, hogy segítsenek és támogassanak minket, akár érezzük jelenlétüket, akár nem.

Az áldások angyalának üzenete ezen a hétvégén különösen arra ösztönöz, hogy nyissuk meg szívünket és elménket:

“Engedd, hogy az angyali energia szabadon áramoljon keresztül rajtad, és tapasztald meg annak gyógyító, megújító hatását. Nem számít, hogy hiszel-e benne, vagy sem; az energia dolgozik, és hatással van rád!”

Ez a hétvége különös átalakulásokat hozhat azok számára, akik nyitottak rá. Várható, hogy sokan tapasztalni fogják az angyali jelenlétet apró jelek és szinkronicitások formájában, amelyek megerősítést nyújtanak életünk fontos kérdéseiben. Ezek a jelek útmutatást adhatnak, vigaszt nyújthatnak vagy éppen inspirációt adhatnak az előttünk álló útra.

Most pedig, hogy maximálisan kihasználhassuk ezt az angyali energia áradatot, mondjuk el együtt ezt az imát:

“Drága Mennyei Atyánk és Szeretett Angyalaink, hálás szívvel köszönjük az áldásokat és a támogatást, amelyeket minden nap megmutattok nekünk. Kérünk benneteket, segítsetek, hogy teljesen megnyílhassunk az angyali energia áradása előtt ezen a hétvégén. Töltsétek meg szívünket békével és elménket világossággal, hogy érezhessük és felismerhessük jeleiteket. Adjatok nekünk bátorságot, hogy kövessük utasításaitokat, és erőt, hogy továbbadjuk szereteteteket másoknak!

Ámen.”

Kedves lelkek, bárhol is legyetek ezen a hétvégén, legyetek nyitottak az angyali energia csodáira. Engedjétek, hogy ez az erő átjárjon titeket, és hozzon megújulást, békét és örömteli megértést. Az angyalok mindig velünk vannak, készen állnak, hogy segítsenek nekünk, ha készen állunk fogadni őket.

Amennyiben úgy érzed, hogy ez az üzenet hatással volt Rád, kérlek küldd tovább az imserőseidnek, és oszd meg, hogy mások is részesülhessenek az angyalok védelmező energiáiból!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!