Holnap megérkezik a Tízmilliószoros Teremtő Energia – itt a nagy lehetőség!

Holnap megérkezik a Tízmilliószoros Teremtő Energia – itt a nagy lehetőség!

Kedves Fénylény!

Egy csodálatos üzenetet hoztam neked az angyaloktól: holnap egy rendkívüli nap virrad ránk, hiszen a teremtés tízmilliószoros ereje fog áradni a Földre és minden élőlényre. Ez egy hatalmas lehetőség számodra, hogy megváltoztasd az életed, és beteljesítsd a vágyaidat!

Ahhoz, hogy maximálisan kihasználd ezt az energiát, az angyalok azt tanácsolják, hogy ma este fordíts időt az elcsendesedésre és a meditációra. Tisztítsd meg a gondolataidat és az érzéseidet, és fókuszálj arra, amit szeretnél megteremteni az életedben. Vizualizáld a céljaidat, és érezd át, milyen érzés lesz, amikor már megvalósultak.

A tízmilliószoros teremtő napon az angyalok azt üzenik, hogy bízz a folyamatban, és engedd el a kétségeidet és a félelmeidet. Minden, amire szükséged van, már benned van, és ez az energia segít neked, hogy a felszínre hozd. Légy nyitott az új lehetőségekre, és kövesd a szíved hívását!

Az elkövetkező napokban csodálatos változások várnak rád, melyek minden területen pozitívan befolyásolják az életedet. Új ajtók nyílnak meg előtted, és olyan lehetőségek érkeznek, melyekről eddig csak álmodni mertél. Engedd, hogy a Mindenség vezessen téged, és bízz abban, hogy minden a legjobbra fordul!

A Bőség Angyala azt üzeni neked, hogy nyisd ki a szívedet és az elmédet a végtelen lehetőségek előtt. Te egy csodálatos teremtő vagy, aki képes bőséget és jólétet vonzani az életébe. Engedd el a hiányról és a szűkösségről alkotott hitrendszereidet, és helyette összpontosíts arra, amit szeretnél megtapasztalni.

Kérlek, add tovább ezt az üzenetet, hogy minél több ember felkészülhessen erre a különleges napra, és kihasználhassa a tízmilliószoros teremtő energiát. Minden megosztással hozzájárulsz ahhoz, hogy a Föld felemelkedjen, és egy új korszak köszöntsön ránk, melyben a szeretet és a bőség az uralkodó erő.

Ha elolvastad ezt az üzenetet, írj egy “köszönöm” kommentet, és engedd, hogy a változás energiái már most elkezdjenek dolgozni az életedben! Az angyalok szeretete és támogatása mindig veled van, bízz bennük, és bízz önmagadban!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

[quiz-cat id=”18786″]