Így kérd angyalodat, hogy segítsen neked mindenben!

Így kérd angyalodat, hogy segítsen neked mindenben!

Kedves Lelki Keresők és Világos Úton Járók,

A mai napra egy különleges üzenettel érkezem hozzátok, amely arról szól, hogyan kérhetitek meg angyalotokat, hogy segítsen nektek mindenben. Ebben a rohanó világban, ahol oly gyakran találkozunk kihívásokkal, az angyali segítség igazi kincs, amely fényt hozhat a legsötétebb napokba is.

“Emlékezzetek, az angyalok Isten küldöttei hozzánk, készen állnak arra, hogy segítsenek, amikor csak hívjuk őket. A segítségkérés nem a gyengeség jele, hanem a hit és az erő megerősítése. Amikor megkérjük angyalainkat, hogy segítsenek, kinyitjuk az ajtót a csodák előtt!”

Ez az igazság gyökerezik a Biblia számos tanításában. Az Zsidókhoz írt levélben olvashatjuk: “Nemde mindnyájan szolgáló lelkek, akiket az üdvösségre részesülők szolgálatára küldenek, hogy segítsenek nekik?” (Zsidók 1:14) Ez a vers világosan megmutatja, hogy az angyalok köztünk vannak, hogy támogatást nyújtsanak nekünk utunk során.

Az üzenet szerint a közeljövőben egyre többen tapasztalják meg az angyali jelenlétet és segítséget életükben. Ezek az élmények gyakran apró jelek formájában jelennek meg, mint egy váratlan megoldás egy nehéz helyzetre, egy hirtelen jött inspiráció, vagy egy megerősítő üzenet, amikor leginkább szükségünk van rá. Az üzenet világos: légy nyitott és kész kérni az angyalod segítségét, mert ő mindig figyel rád!

Íme egy útmutató, hogyan kérheted az angyalodat, hogy segítsen neked mindenben:

  1. Légy nyitott, és őszinte: fordulj az angyalodhoz nyitott szívvel és őszintén. Ne feledd, nem kell hosszú imát mondani; egyszerűen csak beszélj hozzájuk, mint egy baráthoz.

  2. Feltétlen bizalom: bízz abban, hogy az angyalod hallja és érti kérésedet, még ha a válasz nem is érkezik meg azonnal.

  3. Konkrét kérések: fogalmazz világosan, amikor kérsz. Az angyalok szeretik, ha pontosan tudják, miben kérhetik a segítségedet.

  4. Adj hálát: mindig fejezd ki háládat az angyalok felé, még a segítség kérésének pillanatában is. A hálás szív vonzza az univerzum bőségét!

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Kedves Mennyei Atyánk és Szeretett Angyalaink, Köszönjük, hogy mindig velünk vagytok, és készen álltok segíteni nekünk mindenben. Kérünk, adjátok meg nekünk a bátorságot, hogy kérjünk, a nyitottságot, hogy elfogadjunk, és a bölcsességet, hogy észrevegyük a segítségeteket életünkben. Segítsetek abban, hogy mindig emlékezzünk arra, hogy soha nem vagyunk egyedül, és hogy a szeretetetek és támogatásotok végtelen!

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, az angyalok mindig készen állnak, hogy segítsenek nektek. Lépjetek ki a világba azzal a tudattal, hogy van egy láthatatlan segítőtársatok, aki csak arra vár, hogy segíthessen. Legyetek bátrak kérni, és nyitottak fogadni.

Szeretettel és angyali segítséggel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!