Ima a 26 Angyalhoz

Ima a 26 Angyalhoz

Kedves Olvasók!

Van egy titokzatos és gyönyörű világ, amely éppen a mindennapi láthatárunkon túl létezik. Ez a világ tele van angyalokkal, akik arra várnak, hogy segítsenek és vezessenek minket életünk útján. Ma bemutatunk nektek egy különleges imát, amelyben 26 angyalt szólítunk meg, hogy áldásaikat és védelmüket kérjük. Tarts velünk, és fedezd fel a varázslatos szavakat, amelyekkel megnyithatod az utat a mennyei segítség előtt.

Hogyan szólíthatod meg a 26 angyalt?

Az angyalok Isten hírnökei, akik mindig készen állnak arra, hogy közbenjárjanak értünk. A következő ima a 26 angyalhoz egy szent rituálé, amelynek célja, hogy segítsen megtapasztalni a mennyei támogatást és végtelen szeretetet. Amikor ezzel az imával fordulsz hozzájuk, a szíved mélyéből jövő hit és bizalom megnyitja az ajtót a csodák előtt.

Íme az ima:

Ó, mennyei 26 angyal,
Kik az Úr fényében ragyogtok,
Halljátok meg hívásomat!

Gabriel, ki a hírt hozod,
Mihály, ki védelmezel,
Rafael, ki gyógyítasz,
Uriel, ki a bölcsességet hozod.

Serafiel, ki az isteni szeretet lángját őrzöd,
Jegudiel, ki a siker és munka angyala vagy,
Barachiel, ki áldást hozol,
Sealtiel, ki az imák angyala vagy.

Haniel, a szeretet és harmónia angyala,
Zadkiel, a megbocsátás és kegyelem őre,
Raziel, az isteni misztériumok angyala,
Chamuel, a béke és vigasztalás angyala.

Jeremiel, a remény és átalakulás angyala,
Jophiel, a szépség és művészetek őre,
Metatron, az isteni fény vezetője,
Sandalphon, az imák közvetítője.

Ariel, a természet és állatok védelmezője,
Azrael, az átkelés őrzője,
Cassiel, a magány és tisztánlátás angyala,
Raguel, az igazság és harmónia őre.

Sariel, a vezetés és irányítás angyala,
Remiel, a feltámadás és remény őrzője,
Anael, az öröm és szeretet angyala,
Phanuel, a megbocsátás és megvilágosodás őrzője.

Muriel, a béke és szeretet angyala,
Zerachiel, az isteni kegyelem őrzője.

Ó, ti mennyei angyalok,
Áldjatok meg engem és vezessetek,
Töltsetek meg fényetekkel és szeretetetekkel,
Hogy életem minden napja
A ti áldásotok tükrözze.

Köszönöm, ó, áldott angyalok,
Hogy meghallgattatok,
És kegyeitekbe fogadtok engem.
Ámen.

Miért hatékony ez az ima?

Az ima a 26 angyalhoz különleges, mert mindegyik angyal egyedi áldásokat és energiákat hoz az életünkbe. Ez az ima egy szent eszköz, amely összekapcsol minket ezekkel a mennyei lényekkel. A szavak ereje, amit kimondunk, és a hitünk ereje együtt megnyitja a kaput az angyali segítség előtt.

Ne felejtsd el, kedves olvasó, a hála kifejezése az első lépés a változás felé. Ha elmondod ezt az imát, kérlek, írd le kommentben a “Köszönöm” szót. Ezzel nemcsak háládat fejezed ki az angyaloknak, hanem megerősíted a hitedet is, és megnyitod magad a változás és áldás előtt. Minden egyes “Köszönöm” közelebb visz minket a mennyei segítséghez és a csodákhoz.

Az élet egy csodálatos utazás, amely során néha szükségünk van egy kis mennyei segítségre. Az ima a 26 angyalhoz megadhatja nekünk ezt a segítséget, hogy megéljük az isteni áldásokat és védelmet. Ne feledd, a hit és a szavak ereje határtalan. Engedd meg magadnak, hogy részesülj ezekben az áldásokban, és oszd meg másokkal is ezt a csodálatos imát.

Bízz a folyamatban, és érezd meg a változást!

Áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/