Ints búcsút minden rossznak az életedben, elérkezett számodra a lelki béke és nyugalom ideje!

Ints búcsút minden rossznak az életedben, elérkezett számodra a lelki béke és nyugalom ideje!

Útmutató a mai napra: Ints búcsút minden rossznak az életedben, elérkezett számodra a lelki béke és nyugalom ideje!

Kedves Olvasónk!

A mai nap tele van csodálatos energiákkal és lehetőségekkel, amelyek segítenek neked elengedni a múltban átélt rosszat, és helyet adni a jelen és a jövő csodáinak. A világ és az Univerzum mindig veled vannak, támogatva és vezetve téged a legjobb úton. Az angyalok is itt vannak, melletted, segítve téged az utadon.

Mantra a mai napra:

“Elengedem a múltam minden rossz dolgát, és helyet adok az életemben a békének, a nyugalomnak és a szeretetnek.”

Kérés az angyali királysághoz: Drága Angyalok, kérem, segítsetek nekem elengedni minden rosszat az életemben, hogy helyet adjak a jövőnek és a jelennek. Segítsetek nekem megnyitni a szívemet a szeretet, a béke és a nyugalom felé. Segítsetek nekem, hogy a mai napon, és minden ezt követő napon a szívem útját járhassam, és megtaláljam az angyali útmutatástokat az életemben.

A mai nap csodákat és áldásokat tartogat számodra. Az angyalok és az Univerzum energiái elárasztanak, és segítenek neked helyreállítani a békét és a nyugalmat az életedben. Bízz az útmutatásban, és kövesd a szíved!

Oszd meg ezt a cikket, hogy megerősítsd az áldás erejét, és biztosítsd, hogy mindenkit elér és valóra válik!


Ima a rossz dolgok elengedéséért és a lelki békéért:

Drága Mennyei Atya, Istenünk, az Ég és Föld Teremtője, aki megteremtetted a napot és az éjszakát, a csillagokat és az eget, a folyókat és a tengereket, és minden létezőt a földön, hozzád fordulok ma ebben az imában, kérve a Te bölcsességedet és vezetésedet.

Tudom, hogy az életemben vannak dolgok, amiket el kell engednem, és tudom, hogy vannak új lehetőségek és áldások, amelyekre nyitva kell lennem. Kérlek, segíts nekem a Te szemszögedből látni ezeket a dolgokat, és segíts nekem elengedni a múltamat és azt, ami már nem szolgál engem.

Kérlek, adj nekem erőt és bátorságot, hogy elengedjem a félelmeimet és a kételyeimet, és helyet adjak az életemben a szeretetnek, a békének és a boldogságnak. Segíts nekem megtalálni a belső nyugalmat és a lelki egyensúlyt, amire vágyom.

Tudom, hogy az angyalok mindig mellettem vannak, segítenek és támogatnak engem. Kérem, adj nekem képességet, hogy észre vegyem az angyalok jelenlétét az életemben, és engedd, hogy megnyissam a szívemet az ő útmutatásuknak.

Köszönöm, hogy mindig velem vagy, és köszönöm az összes áldást, amit adtál nekem.

Ámen.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK